×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-13
Pašvaldība turpina sakārtot savus īpašumus

Siguldas novada pašvaldība izskata iespēju nākamajā gadā veikt pārbūvi un siltināšanu pašvaldībai piederošajai ēkai Institūta ielā 5a, kurā šobrīd atrodas Siguldas pagasta pensionāru tikšanās telpas, kā arī iznomātas telpas ģimenes ārsta privātpraksei un frizētavai.

Ēka atrodas sliktā tehniskā stāvoklī – ziemas laikā telpās uz sienas veidojas apsarmojums, jo ārsienas biezums ir nepietiekošs, ķieģeļi mitruma un sala iespaidā nodrupuši un sals tiek cauri, līdz ar to veidojas arī pelējums uz sienām. Apkures sistēma ir novecojusi un nepilda vairs savas funkcijas, kā arī siltummezgls nav atdalīts no pilsētas apkures maģistrāliem tīkliem, kas var radīt avārijas situāciju – telpu aplūšanu. Ēkai ir nolietojusies arī elektroinstalācija.

Institūta ielas 5a ēka nodota ekspluatācijā 1999.gada janvārī, iepriekšējā gadā pašvaldība veica jumta siltināšanu, taču citi remontdarbi pašvaldības piederošā īpašumā nav veikti.

Tā kā pašvaldība plāno ēku pārbūvēt, īrniekiem no 31.decembra ir uzteikti īres līgumi. Likums Par pašvaldībām nosaka pašvaldības īpašumu izmantot attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju vajadzību apmierināšanai, gan veidojot iestādes un pašvaldības kapitālsabiedrības, kas nodrošina iedzīvotāju tiesības un sniedz tiem nepieciešamos pakalpojumus (pārvaldes iestādes, sociālās un veselības aprūpes, izglītības, kultūras, sporta un citas iestādes). Ja ēka, vai ēkas daļa šādiem nolūkiem nebūs nepieciešama, pašvaldība rīkos izsoli par telpu nomu.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi