×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-13
Paredzēti satiksmes ierobežojumi ceļa posmā Allaži – Allažmuiža

15., 16. un 19.augustā laikā no plkst.10.00 līdz 22.00 Siguldas novada Allažu pagastā uz ceļa Allaži – Allažmuiža notiks epizožu filmēšana mākslas filmai „Naktstauriņš”. Filmēšanas laikā periodiski, īslaicīgi tiks aizturēta transporta kustība. Satiksmes regulēšanu veiks Valsts Ceļu policijas darbinieki.

Mākslas filma „Naktstauriņš” ir Krievijas kinostudijas „Mosfilm” un Latvijas kino producēšanas kompānijas „Forma Pro Films” sadarbības projekts. Režisors ir slavens un nopelniem bagātais Konstantīns Hudjukuvs. Viņš ir viens no slavenākajiem un cienījamākajiem Krievijas kino režisoriem, kuram pašrocīgi balvu par filmu „Veiksme” pasniedzis pats vispasaules atzinību ieguvušais kino režisors Ingemars Bergmans. Filmā galveno lomu atveido Aļona Babenko, viena no vadošajām Krievijas kino un teātra aktrisēm.


Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Informāciju sagatavoja:
Svetlana Punte

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi