×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-17
Riteņbraucēji aicināti izbraukt 1939.gada Vienības brauciena pēdējos kilometrus

Otrdien, 18.augustā, plkst.13.00 ikviens riteņbraukšanas cienītājs ir aicināts kopīgi izbraukt pēdējos kilometrus, kur 1939.gadā veda līdz šim kuplāk pārstāvētā Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciena trase. Pulcēšanās vieta pie Rīgas Pasažieru ostas, no kuras brauciens vedīs uz vēsturisko finiša vietu - Uzvaras laukumā.

Organizatori aicina ikvienu aktīvās atpūtas cienītāju otrdien, 18.augustā, piedalīties neformālā un draudzīgā izbraucienā pa 1939.gada Vienības velobrauciena distances pēdējiem kilometriem. Pulcēšanās vieta plkst.13.00 būs pie Rīgas Pasažieru ostas, bet maršruts gar 11.novembra krastmalu vedīs līdz Akmens tiltam, no kura riteņbraucēji dosies Uzvaras laukuma virzienā. Tieši šeit notika vēsturiskais finišs 1939.gadā. Brauciena temps būs atbilstošs tam, lai visi dalībnieki vienkopus veiktu distanci. Noslēgumā ikviens aicināts uz neformālām sarunām un uzkodām. Velobrauciena organizatori laipni aicina visus riteņbraukšanas cienītājus piedalīties šajā bezmaksas braucienā.

Jau šī gada 6.septembrī Siguldā norisināsies gada lielākais notikums riteņbraukšanā – 25.Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Dalībniekus šogad sagaida unikāla akcija. Katra riteņbraucēja, kurš startēs šī gada velobraucienā, vārds un uzvārds, tiks iegravēts īpašā vides objektā, kas atradīsies Siguldas Svētku laukumā. Skaistais objekts paliks kā vēstures liecība šī gada velobraucienam, stiprinot Latvijas tautas vienotību.

Ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam būs iespēja izvēlēties kādu no trijām distancēm – 100 kilometru garo sporta Itera šosejas braucienu, 45 kilometru SEB MTB braucienu, vai arī pašu masveidīgāko 36 kilometru  LDz Tautas šosejas braucienu. Tiks noteikti ne tikai ātrākie dalībnieki, bet arī lielākie darba kolektīvi, kuplākās ģimenes, stilīgākie riteņbraucēji un vēl daudzas citas nominācijas.

Iepriekšējā pieteikšanās jubilejas 25.Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobraucienam ir sākusies un turpināsies līdz pat 1.septembrim. Reģistrēties ir iespējams portālā www.velo.lv. Tāpat pieteikties var arī Siguldas novada tūrisma informācijas centrā,  Cēsīs un Valmierā esošajos velo veikalos „Eži”, Smiltenes sporta centrā, Kuldīgas novada tūrisma informācijas centrā, kā arī Veloserviss veikalā „Trek”, kas atrodas Rīgā – Brīvības ielā 111. 

 

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Igo Japiņa sporta aģentūra


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi