×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-18
Velo izklaides brauciens „SkirtBike Sigulda”

Sestdien, 22.augustā, plkst.16.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks jautrs, krāsains un ģimenisks pasākums „SkirtBike Sigulda”, kurā aicinātas pieteikties gan visa vecuma sievietes, gan ģimenes kopā ar bērniem.

Pasākuma organizatori ir Eiropas brīvprātīgā darba jaunieši Alina Mohorea no Rumānijas un Joao Cruz no Portugāles, kas kopš šā gada aprīļa darbojas biedrības „Siguldas Alternatīvā izglītība” īstenotajā projektā „EBD Siguldas Valdorfa bērnudārzā 2” (Nr.2014-3-LV02-KA105-000492).

Pasākuma ideja atceļojusi no Rumānijas, kur 2010.gadā Bukarestē pirmo reizi velo parādei pulcējās sievietes, kas bija tērpušās krāšņos, krāsainos apģērbos – svārkos un kleitās. Ar katru nākamo gadu pasākuma popularitāte auga un piecus gadus vēlāk tas jau norisinājās 11 dažādās Rumānijas pilsētās.

Siguldas velo parādē 22.augustā tiek gaidītas gan visu vecumu sievietes (kas ir Rumānijas tradīcija), gan ģimenes kopā ar bērniem. Visi tie cilvēki, kas velosipēdu izmanto savā ikdienā - dodoties uz darbu, bērnudārzu, skolu vai tirgu. Tas plānots kā izklaides pasākums ar mērķi popularizēt velobraukšanu kā jautru, ģimenisku aktivitāti ar parādes vienojošo simbolu - krāsainu, atraktīvu apģērbu, par kuru aicinām parūpēties daiļā dzimuma būtnēm.

Pasākums sāksies dzelzceļa stacijas laukumā pie Laimas pulksteņa un turpinās savu gaitu maršutā: Raiņa iela – O.Kalpaka iela – Parka iela – Dārza iela – Televīzijas iela – Līvkalna iela – Pils iela – Pils parks – Siguldas Jaunā pils – Siguldas pilsdrupas – Baznīcas iela – “Siguldas Spieķa” skvērs – Cēsu iela – Panorāmas rats - J.Poruka iela. Brauciena noslēgumā dalībnieki tiek aicināti pievienoties piknikam Siguldas Valdorfa bērnudārza pagalmā. Fotosesijā kopā ar Joao Cruz velobraucēji savus krāšņos tērpus varēs iemūžināt bildēs. Bērniem plānotas draudzīgas aktivitātes, dziesmas un dejas.

Dalībnieki aicināti iepriekš pieteikties, rakstot uz skirtbikesigulda@gmail.com līdz 21.augustam. Pasākuma atbalstītāji ir Siguldas Valdorfa bērnudārzs, uzņēmums „Veloriba” (velo noma – marita@jdtehnika.lv), Siguldas novada pašvaldība.

Informāciju sagatavoja:
Dagnija Nuķe



Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi