×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-19
Piektdien Siguldā notiks jaunatnes pludmales volejbola čempionāta fināls

Piektdien, 21.augustā, plkst.10.30 Siguldas pludmalē pie Gaujas notiks Cēsu novada, Gulbenes novada un Siguldas novada atklatā jaunatnes pludmales volejbola čempionāta fināls. Sacensības notiks „A” vecuma grupas (1996.gadā dzimuši un jaunāki) zēnu un meiteņu komandām un „C” vecuma grupas (2001.gadā dzimuši un jaunāki) zēnu un meiteņu komandām.

Lai varētu piedalīties finālā, spēlētājiem ir obligāti pirms tam jānospēlē kāda no iepriekšējiem diviem posmiem. Posma sacensībās vislabāk ir veicies zēnu komandām. „A” vecuma grupā zēniem Kristaps Ozols un Teodors Kerimovs abos posmos ir izcīnījuši 2.vietas, ranga tabulā atrodas 1.vietā. „C” vecuma grupā zēniem Kristaps Liepa un Mārtiņš Auziņš ieguvuši 1.vietu un 3.vietu, ranga tabulā atrodas 3.vietā.

Finālsacensības jau notikušas „B” vecuma grupā (1999.gadā dzimuši un jaunāki) zēnu un meiteņu komandām un „D” vecuma grupas (2003.gadā dzimuši un jaunāki) zēnu un meiteņu komandām. Cēsīs 18.augustā pludmales volejbola laukumos viss goda pjedestālus „D” vecuma grupā zēniem – 1.vietā Gustavs Auziņš un Sandijs Suhānovs, 2.vietā Dāvis Vēvers un Kārlis Jaundžeikars, 3.vietā Daniels Žukovskis un Reinis Rorbaks. „B” vecuma grupā zēniem labākais rezultāts Kristapam Liepam un Mārtiņam Auziņam 5.vieta, „B” vecuma grupā meitenēm Liene Modnika un Sigita Liepa ieguva 3.vietu.

Nedēļu iepriekš Rīgā, O-Sands pludmalē, Ķeizarmeižā notika Latvijas jaunatnes pludmales volejbola čempionāta finālsacensības. Pēc diviem posmiem komandām bija jāiekļūst 16 labāko komandu skaitā, lai varētu piedalīties finālā. Finālā „A” vecuma grupā zēniem (1997.gadā dzimuši un jaunāki) labāko rezultātu uzrādīja Teodors Kerimovs un Kristaps Ozols, viņiem 5.vieta. Augsto piekto vietu „C” grupā zēniem uzrādīja Mārtiņš Auziņš (2003) un Gustavs Auziņš (2005). Vēl „C” grupā zēniem dalītajā 9.vietā palika Kristaps Liepa (2002) un Reinis Rorbaks (2003), Renārs Knēža (2001) un Daniels Žukovskis (2004), Reinis Bēziņš (2001) un Ralfs Balodis (2002), Rainers Smoļenskis un Kārlis Jaundžeikars (2006), Sandijs Suhānovs (2003) un Dāvis Vēvers (2003). Par tikšanu pusfinālā brāļi Auziņi līdzīgā spēlē ar 0:2 (11:15; 13:15) zaudēja nākamajiem čempioniem Kuldīgas komandai.


Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi