×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-20
AS „Sadales tīkls” turpina uzlabot elektroapgādi Siguldas novadā

Kvalitatīvas, nepārtrauktas un drošas elektroenerģijas piegādes nodrošināšanai AS „Sadales tīkls” 2015. gadā Siguldas, Sējas, Krimuldas, Mālpils un Inčukalna novadā realizēs 23 investīciju projektus, elektrotīkla attīstībā ieguldot 1,4 miljonus eiro.

Šogad Siguldas novadā AS „Sadales tīkls” plāno realizēt sešus investīciju projektus, elektrotīkla attīstībā ieguldot 510 tūkstošus eiro. Apjomīgi elektrotīkla rekonstrukcijas darbi tiek veikti Allažu pagastā, kur AS „Sadales tīkls” veic zemsprieguma 0,4kV(kilovoltu) gaisvadu elektrolīniju pārbūvi par kabeļu līnijām 6,2 km garumā, bet 3,7 km garš vidējā sprieguma 20kV gaisvadu elektrolīnijas posms jau ir pārbūvēts izolētu vadu izpildījumā.

Nozīmīgi projekti iedzīvotāju elektroapgādes uzlabošanai tiek realizēti Siguldā, kur vidējā sprieguma 20kV gaisvadu elektrolīnija starp Vildogas ceļu un autoceļu „A2” tiks pārbūvēta par kabeļu līnijām 2 km garumā, bet Gaujas senlejā pie Igauņu gravas esošā 20kV gaisvadu elektrolīnija tiks pārbūvēta par kabeļu līniju 1 km garumā. Siguldas pilsētas daļā „Ķipari” vidējā sprieguma elektrotīklā AS „Sadales tīkls” izbūvēs attālināti vadāmu jaudas slēdzi, kas ļaus AS „Sadales tīkls” ātrāk reaģēt un efektīvāk attālināti vadīt elektrotīklu, veikt pārslēgumus, maksimāli samazinot elektroapgādes pārtraukuma laiku klientiem elektrotīkla bojājumu gadījumos. Pēc plānoto elektrotīkla rekonstrukcijas darbu pabeigšanas, elektroapgādes drošums un kvalitāte uzlabosies 124 lietotājiem.

Šogad AS „Sadales tīkls” kopumā visā Latvijā plāno atjaunot 877 km vidējā sprieguma elektrolīnijas, tajā skaitā vidējā sprieguma gaisvadu līniju pārbūve zemē ieraktās kabeļu līnijās plānota 209 km garumā, 823 km zemsprieguma elektrolīnijas, kā arī rekonstruēt vai no jauna izbūvēt 554 transformatoru apakšstacijas, bet elektrolīniju trases visā Latvijā plānots attīrīt 4 444 km garumā.

Informāciju sagatavoja:
Tatjana Smirnova
AS „Sadales tīkls”
Komunikācijas speciāliste


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi