×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2008-08-07
„Kluba” piedzīvojumu sacensībās startē siguldieši

Jau ceturto gadu žurnāls “KLUBS” uzaicina 100 Latvijas vīriešus uz piedzīvojumu sacensībām – šogad tās notika no 1. līdz 3. augustam. Pasākuma norises vieta tika turēta slepenībā, un par starta vietu katrs dalībnieks tika informēts personiski. Sacensībām papildus intrigu radīja tas, ka komandas biedri tika noskaidroti izlozes veidā. Šogad sacensību devīze bija – skrējiens pēc citrona! Sacensībās piedalījās arī vairāki siguldieši

 Pirmo reizi daļa sacensības notika pilsētvidē – Rīgā, kurā bija jāveic vairāki interesanti uzdevumi – pie Svētā Alberta pieminekļa jāsameklē blondīne un kopā jānodzied dziesma, pēc fotogrāfijām Kundziņsalā jāsameklē objekti. Jāteic, ka pat vietējie iedzīvotāji skaidri nezināja, kuras ir šķērslīnijas un kuras - līnijas! Pirms tumsas iestāšanās komandām peldus nācās šķērsot Vecdaugavu, lai nonāktu Mangaļsalā. Jau naktī Mangaļsalā jāveic speciālais uzdevums pa armijas bunkuriem. Pēc vairāku uzdevumu izpildes, izmantojot velosipēdu, sešos no rīta nonācām Ropažu stacijā, lai no turienes ar vilcienu tālāk dotos uz Liepu. No turienes tad arī aizsākās pēdējais posms ar orientēšanos pa Gaujas vecupēm, kāpšanu Baltijas augstākajā dzelzceļa tiltā ar virvēm un braucienu ar laivām pa Raunu un Gauju. Sasniedzot finiša līniju, sapratām, ka esam “Pipariņos”, pie Cēsīm.
 

Sacensībās piedalījās vairāki siguldieši, divi no viņiem – Jānis Lazdāns un Jānis Liberts pēc izlozes kļuva par komandas Nr.1 biedriem. Viņiem vēl piebiedrojās Ģirts Veģeris un Leons Peļņa. Komandas biedru vidū izveidojās labvēlīga gaisotne, kas šādās sacensībās ir ļoti svarīgi. Kad tika saskaitīti bonusa punkti un sarēķināti rezultāti komanda Nr. 1 bija pirmā arī gala rezultātos! Paldies žurnālam “KLUBS” un personīgi Santai Ančai (sacensību patronesei) un Jurim Šleieram (žurnāla “Klubs” galvenajam redaktoram), kā arī firmai “Eži”, par pasākuma organizēšanu un vadīšanu, par sniegto aktīvās, piedzīvojumiem bagātās atpūtas iespēju svaigā gaisā. Paldies! Uz tikšanos arī nākamgad!

 
 

Informāciju sagatavojis:

JĀNIS LAZDĀNS, komandas Nr. 1 dalībnieks
 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi