×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-27
“JVClubs Dance Company” aicina jaunus dalībniekus

“JVClubs Dance Company” Sigulda aicina ikvienu, kas šogad vēlas izaicināt sevi un atklāt deju pasauli, pievienoties vairākām deju nodarbību grupām, lai apgūtu dažādus jaunus deju stilus – hip hop & rnb, freestyle, break dance, contemporary.

Studijā “JVClubs Dance Company” darbojas vairāki mērķtiecīgi jaunieši, kurus vieno kopējas vērtības – profesionalitāte, uzticība, uzdrīkstēšanās, motivācija un spēja savā darbā ielikt visu sirdi, un darboties ar visspēcīgāko atdevi. Bez deju apgūšanas bērniem un jauniešiem tiek piedāvātas iespējas piedalīties un organizēt dažādus kultūras un sporta pasākumus, veidot savas horeogrāfijas, video klipus un fotosesijas, iegūt dažādas zināšanas par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

“JVClubs Dance Company” piedāvā:
•    plkst. 18.15 – 19.15 JVDC KIDS – nodarbības pirmdienās un piektdienās bērniem vecumā no 8 gadiem;
•    plkst. 17.00 – 18.15 JVDC JUNIORI – nodarbības pirmdienās un trešdienās iesācējiem un bērniem vecumā no 11 gadiem;
•    plkst. 19:15 - 21:00 JVDC TEHNIKA – nodarbības pirmdienās, trešdienās un piektdienās dejotājiem ar pieredzi.
Pirmā tikšanās reize 7.septembrī plkst.18.00, Skolas ielā 3, Sigulda novada Jaunrades centra 2.stāvā. Sīkāka informācija par nodarbībām un dalības maksu pieejama pa tālruni 26630452 (Sabīne).

“JVClubs Dance Company” darbojas jau kopš 2007. gada vasaras. Pašlaik studijai ir filiāles vairākās Latvijas pilsētās – Ogrē, Ikšķilē, Ķekavā, Lielvārdē, Rīgā, Mārupē, Piņķos, Jūrmalā, Valmierā un, kopš 2008.gada filiāle ir arī Siguldā.


Informāciju sagatavoja:
Sabīne Birzniece
Siguldas novada Jaunrades centra
Jauniešu iniciatīvu centrs "Mērķis" jaunatnes darbiniece

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi