×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-28
Aizvadītas „Pure Chocolate” vasaras volejbola spēļu sacensības jauniešiem

27.augustā Rīgā, Daugavas stadionā, norisinājās „Pure Chocolate volejbols” vasaras spēļu sacensības jauniešiem. Finālposmā startēja labākās komandas no četriem atlases posmiem, kas jūlijā un augusta notika Gulbenes novada Stāmerienā un Lizumā, kā arī Kuldīgā un Aizputē.

Kopskaitā šajā vasarā sacensībās piedalījās 204 komandas no 39 pašvaldībām, kas ir apmēram 1000 gan Latvijas Volejbola federācijā licencēti, gan nelicencēti bērni un jaunieši. Finālā startēja 118 labākās komandas, kopskaitā aptuveni 600 dalībnieki. Šogad sacensības ir īpašas ar to, ka tās ir iekļautas Eiropas jauniešu sacensību ciklā „CEV Summer Games”.

Finālsposma sacensībās, atšķirībā no posma sacensībām, vienas spēles ilgums bija 10 minūtes ļoti daudzo spēļu dēļ. Katrā vecuma grupā, kuras kopā bija sešas gan zēniem, gan meitenēm, piedalījās 10 komandas. Sākumā tika izspēlētas apakšgrupu spēles un tālāk jau sekoja finālspēles.

Ļoti veiksmīgi savas apakšgrupu spēles nospēlēja „D” vecuma grupas zēnu komanda „Mustangs”. Uzvarot visas spēles, viņi apakšgrupā ieguva pirmo vietu. Arī pusfinālā ar 20:9 pārliecinoši uzvarēta komanda no Smiltenes. Finālspēlē par pirmo – otro vietu tīkla otrajā pusē pretī stājās komanda no Daugavpils. Arī iepriekšējos posmos Stāmerienā un Lizumā finālspēlē  tikās tieši šīs pašas komandas. Abas reizes pārāki bija pretinieki. Spēcīgāka atkal bija Daugavpils komanda, zaudējums ar 13:24 un izcīnīta godpilnā otrā vieta. Komandā spēlēja Gustavs Auziņš, Kārlis Jaundžeikars un Mārtiņš Šatrovskis.

Arī „C-2” vecuma grupā zēnu komandai „Gaujas zēni” izdevās iekļūt pusfināla spēlēs par pirmo – ceturto vietu. Savā apakšgrupā iegūta otrā vieta un pusfinālspēlē pretī stājās otras grupas spēcīgākā komanda. Pusfinālspēlē tiek piedzīvots zaudējums komandai no Skrundas ar 13:17. Ļoti dramatiska izvērtās spēle par trešo – ceturto vietu. Spēles pēdējā minūtē pie rezultāta 15:15 serve Siguldas komandai. Bumba tiek pārservēta pāri tīklam. Pretinieku komanda veiksmīgi servi uzņem un raida bumbu ar uzbrukuma sitienu atakaļ pāri tīklam Siguldas komandas pusē. Siguldiešiem neizdodas veiksmīgi bumbu uzņemt un pie 16.punkta tiek Kuldīgas komanda. Un tieši šajā laikā atskan signāls par spēles beigām. Zaudējums ar rezultātu 15:16 un noslēgumā ceturtā vieta. Siguldas komandā spēlēja Kristaps Liepa, Mārtiņš Auziņš, Dāvis Vēvers un Reinis Rorbaks. Vēl viena komanda, kas arī piedalījās šajā vecuma grupā, ieguva 10. vietu (komandā spēlēja Sandijs Suhānovs, Matīss Logins, Ričards Petaks un Klāvs Vilde).

Vairāk par „Pure Chocolate volejbols” sacensībām iespējams lasīt šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs

Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi