×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-31
Aizvadīti pirmie „Parka mači”

Sestdien, 22.augustā, Raiņa parkā pirmo reizi norisinājās aktīvam dzīvesveidam veltīts pasākums „Parka mači”. Paralēli sacensībām BMX frīstailā un ielu basketbolā bija ne mazums citu aktivitāšu.

Ideja par parka mačiem radās ziemā, kad divu vietējo entuziastu idejas par atsevišķām BMX un apkaimes labāko komandu ielu basketbola sacensībām tika sapludinātas vienā. Radās nosaukums „Parka mači”, zem kura izvietojās gan BMX sacensības „Rampu kauss”, gan ielu basketbola turnīrs „Koka bumba”. Laika gaitā, pateicoties iniciatīvas bagātu jauniešu līdzdalībai, pasākuma programma tika papildināta ar „Fit Nation Latvia” organizētajām „Spēka spēlēm” un JIC „Mērķis” aktivitātēm.

„Koka bumbas” izcīņā piedalījās sešas īpaši uzaicinātas komandas no tuvākās apkaimes. Speciāli turnīram pagatavotā ceļojošā trofeja devās uz Raganu, jo tieši Raganas izlase izrādījās spēcīgākā, finālā sīvā cīņā pārspējot no Raiņa parka pastāvīgajiem spēlētājiem veidoto izlasi. Trešo vietu izcīnīja Lēdurgas izlase, ceturtie – mājinieki – Sigulda. Piektajā vietā ierindojās Inčukalns, bet sestie – Inciems.

„Rampu kausā” braucēji sacentās divās meistarības grupās: profesionāļu un amatieru. Amatieru grupā meistarību demonstrēja nepilngadīgi jaunieši, no kuriem daļai šīs bija pirmās sacensības. Amatieru grupā 16 braucēju konkurencē labākais izrādījās Aigars Krjukovs no Kokneses, otrajā vietā 15 gadus vecais Gints Pommers no Siguldas, bet trešais – 13 gadus vecais Ņikita Vinogradovs no Valmieras. Profesionāļu konkurencē augstu individuālo meistarību demonstrēja četri braucēji. Uzvarēja Artūrs Liseks no Ogres, otro vietu ieņēma Rendijs Bērziņš no Valmieras, savukārt trešā vieta siguldietim Mārtiņam Trubovičam.

Sakām paldies visiem atbalstītājiem, kas jau pirmajā gadā bija kopā ar mums: „Fit Nation Latvia”, „Eikatik”, SIA „Laimas”, „JE Noma”, „Sakret”, „Flora”, „Kuki-muki”, „Siguldas minerālūdens”, „Latvijas radio”, Krimuldas vidusskolas peldbaseins, „Ghetto Alianse Sigulda”, Siguldas novads, „Okej”, „Veloriba”, LGK, „Ādažu čipsi”, „Cēsu alus”, JIC „Mērķis”, „Eklērs”, „Siguldas maiznieks”, „Dižas ogas dižiem cilvēkiem”.Uz tikšanos 2016.gada „Parka mačos”!

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi