×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-02
Skolēnus aicina piedalīties konkursā „Siguldas novada Gada klase 2016”

Līdz ar jauno mācību gadu ir sācies konkurss „Siguldas novada Gada klase 2016”. Lai piedalītos konkursā un iegūtu vērtīgas balvas – ceļojumu vai piedzīvojumu visai klasei, skolēniem visa mācību gada laikā ar savu komandu – klasi – jāpierāda sevi kā atbildīgus un aktīvus novadniekus, jāapliecina cieņa pret savu skolu, pilsētu, novadu, jāgūst labas sekmes mācībās, jāpiedalās skolas un ārpusskolas pasākumos, jāparāda klases saliedētība, jāveicina skolu sadarbība ar pašvaldību, jāiesaistās skolas un novada pasākumos, popularizējot veselīgu dzīvesveidu, brīvprātīgo darbu un labdarību.

Konkursā var piedalīties ikviena Siguldas novada vispārizglītojošās skolas klase. Konkurss norisinās trīs kategorijās: 1.-4.klašu; 5.-9.klašu un 10.-12.klašu grupā. Konkursam ir divas kārtas: pirmā kārta norisinās katrā novada skolā no 1.septembra līdz 23.maijam; savukārt otrā kārta – izvērtēšana, no 24.–26.maijam norisinās novada mērogā. Konkursam pieteiktā klase mācību gada laikā veido klases mapi (portfolio), kurā apkopo konkursa kritērijiem atbilstošus apliecinājumus, vērtēšanai jāiesniedz arī tabulas, kurās pēc stingriem kritērijiem analizējams skolēnu mācību darbs, kavējumi, sabiedriskā aktivitāte. Uzvarētāji no Siguldas novada pašvaldības balvā saņem apmaksātu klases ekskursiju vai kādu citu atpūtas pasākumu pēc izvēles. Pieteikums par piedalīšanos konkursā skolā ir jāiesniedz mācību gada sākumā.

Konkurss „Siguldas novada Gada klase 2015” pirmo reizi norisinājās 2014./2015.mācību gadā. Konkursā piedalījās 15 klases: 1.-4.klašu grupā tika pieteiktas piecas klases, 5.-9.klašu grupā - astoņas klases, vidusskolas grupā pieteicās divas klases. Klases, kuras goda titulu neizcīnīja, saņēma pārsteiguma balvas no „Siguldas saldējuma” – saldējumu visai klasei. Siguldas saldējumu šogad ieguva Laurenču sākumskolas 6.klase, Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.c un 12.a klase, Siguldas 1.pamatskolas 4.b klase un Allažu pamatskolas 5.klase. Nominācijas “Siguldas novada Gada klase 2015” ieguva Laurenču sākumskolas 2.a un 5.klase, Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.m un 10.a klase, Siguldas pilsētas vidusskolas 5.b un 4.a klase, Siguldas 1.pamatskolas 5.a un 3.b klase, Allažu pamatskolas 4. un 7.klase.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi