×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-03
Preču zīmei „Radīts S!guldā” pieteikušies jau 20 uzņēmumi

Jau septembra vidū siguldieši un Latvijas iedzīvotāji veikalu plauktos varēs ieraudzīt preces, kuru iepakojumus rotās preču zīme „Radīts S!guldā”.

Siguldas novada pašvaldība vietējo uzņēmēju atbalstam radījusi preču zīmi „Radīts S!guldā”, kas tika atklāta šā gada Novada svētkos. Tās mērķis ir popularizēt Siguldas novadā radītos produktus un sniegtos pakalpojumus, kā arī veicināt to atpazīstamību, identificējot tos ar Siguldas novadu.

Kopš jūnija preču zīmei ir pieteikušies 20 novada uzņēmumi, kas pārstāv dažādas nozares. To starpā ir aktīvās atpūtas pakalpojumu sniedzēji, tūrisma nozares pārstāvji, mēbeļu, pārtikas preču, suvenīru u.c. ražotāji. Aktīvākie uzņēmēji jau uzsākuši preču zīmes lietošanu, iestrādājot to savu produktu iepakojuma materiālos. Jau pavisam drīz veikalu plauktos būs redzami pirmie SIA „Anatols” produkti ar jauno preču zīmi „Radīts S!guldā”. Savas produkcijas prezentēšanai izstādē „Rīga Food 2015” aktīvi gatavojas dzērveņu konfekšu ražotājs SIA „Sortus”, kas īpaši šim notikumam steidz radīt jaunus iepakojumus ar Siguldas tematiku, kurus rotās arī jaunā preču zīme. Arī „Siguldas saldējums” savus saldējuma velosipēdus un preču iepakojumu papildinās ar „Radīts S!guldā” atpazīstamības zīmi.

Siguldas novada pašvaldība plāno dažādas aktivitātes, kas veicinās vietējo ražotāju un pakalpojumu sniedzēju atpazīstamību Latvijas iedzīvotāju un tūristu vidū.

Siguldas novada uzņēmumi joprojām var pievienoties „Radīts S!guldā” lietotāju pulkam. Lai pieteiktos preču zīmei, nepieciešams aizpildīt pieteikumu. Aizpildītu pieteikumu lūdzam sūtīt uz e-pastu ina.stupele@sigulda.lv vai iesniegt Uzņēmējdarbības atbalsta punktā Pils ielā 10.

Informāciju sagatavoja:
Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja
Ina Stupele


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi