×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-04
Aizvadīta pirmā tikšanās topošajām un jaunajām māmiņām

Ceturtdien, 3.septembrī, Dienas centrā uz pirmo tikšanos sanāca topošās un jaunās māmiņas, lai kopā pārrunātu dažādus aktuālus jautājumus gan par grūtniecību, dzemdībām, gan arī par pirmajiem bērniņa dzīves gadiem.

Atbalsta grupas nodarbības turpmāk notiks katru ceturtdienu no plkst.11.30 līdz 13.00, nodarbības ir bezmaksas. Iepazīšanās reizē Atbalsta grupas vadītāja Lita Dudele uzklausīja vēlmes, ko gribētu dzirdēt, kas vairāk interesētu topošās un jaunās māmiņas, kā arī dalījās pieredzē. Topošās un jaunās māmiņas ar interesi gaida, kā apgūt pareizu mazuļa nēsāšanu slingā un krūts barošanu.

Tiek gaidītas aizvien jaunas dalībnieces, lai tiktos un kopīgi ar topošajām dūlām Litu Dudeli, Anitu Oļukalnu un Līgu Rozi-Ķļaviņu noskaidrotu jaunos vecākus interesējošas tēmas un saņemtu konsultācijas mazuļu aprūpē.

Informāciju sagatavoja:
Sociālā dienesta Dienas centra vadītāja
Ilona Eļēna


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi