×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-07
Līdz 1.oktobrim ir iespēja pieteikties līdzfinansējumam daudzdzīvokļu namu infrastruktūras sakārtošanai

Daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem ir iespēja pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam daudzdzīvokļu namu infrastruktūras sakārtošanai. Nākamajā gadā plānoto infrastruktūras projektu līdzfinansējumam, kas var sasniegt pat 90% no kopējām daudzdzīvokļu namu iebraucamo ceļu, stāvlaukumu vai iekšpagalmu sakārtošanas izmaksām, iedzīvotāji var pieteikties līdz 1.oktobrim.

Pašvaldības saistošie noteikumi paredz, ka juridiskas vai fiziskas personas var saņemt līdzfinansējumu iebraucamo ceļu pārbūves vai atjaunošanas darbiem pie daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, kā arī iebraucamo ceļu, pagalmu un stāvlaukumu jaunai būvniecībai, pārbūvei vai atjaunošanai pie daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, kas nodotas ekspluatācijā līdz 2003.gada 1.jūnijam.

Iebraucamo ceļu atjaunošanu pašvaldība līdzfinansē šādā kārtībā: 50% apmērā – ja iebraucamo ceļu izmanto vienas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotāji; 70% apmērā – ja iebraucamo ceļu izmanto vismaz divu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotāji; 90% apmērā – ja bez daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotājiem iebraucamo ceļu izmanto vēl citi iedzīvotāji nokļūšanai līdz pašvaldības vai valsts sabiedriskajām iestādēm. Iekšpagalmu sakārtošanai no ierosinātāja līdzekļiem tiek segtas izmaksas ne mazāk kā 50% apmērā no attiecīgā objekta tāmes summas.

Novada iedzīvotāji var pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam ne tikai iebraucamo ceļu, bet arī stāvlaukumu vai iekšpagalmu sakārtošanai. Lai pieteiktos pašvaldības līdzfinansējumam 2016.gadā, iedzīvotājiem līdz šī gada 1.oktobrim jāiesniedz pieteikums, izmaksu aprēķinu tāme, ieceres skice un apraksts, būvatļauja ar atzīmi par projektēšanas nosacījumu izpildi vai paskaidrojuma raksts un, ja nepieciešams, arī tehniskais projekts. Ja ierosinājums par infrastruktūras objektu jaunas būvniecības, pārbūves vai atjaunošanas darbiem tiks atbalstīts, tiks noslēgts līdzfinansēšanas līgums par līdzfinansējuma summu un projekta realizācijas kārtību, kā arī veikta iepirkumu procedūra.

2015.gadā pašvaldības līdzfinansējumu pagalmu labiekārtošanai saņēmuši iedzīvotāji Pulkveža Brieža ielā 28 un Melioratoru ielā 2, kā arī Krišjāņa Barona ielā 14. Daudzdzīvokļu namu iekšpagalmu labiekārtošanai atbalsts sniegts iedzīvotājiem Leona Paegles ielā 4, Leona Paegles ielā 12, kā arī Pulkveža Brieža ielā 24 un Jāņa Poruka ielā 14.

Pašvaldības atbalsts daudzdzīvokļu namu iekšpagalmu sakārtošanai tiek sniegts kopš 2007.gada, bet iebraucamo ceļu sakārtošanai un izbūvei – kopš 2012.gada.
 
Plašāka informācija par iespēju saņemt pašvaldības līdzfinansējumu pieejama Siguldas novada pašvaldības Īpašuma nodaļā pa tālruni 67800951.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi