×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-07
Krimuldas muižā norisināsies Veselības dienas aktivitātes

Siguldas novada pašvaldības atbalstītā projekta „Krimuldas muižas veselības dārzs” ietvaros Krimuldas muižā 26.septembrī norisināsies Veselības dienas pasākums, kurā būs iespēja gan nodarboties ar dažādām aktivitātēm, gan izzināt Krimuldas muižas apkārtni, muižas vēsturi, kā arī piedalīties sevis pilnveidošanas seminārā.

Veselības dienas iesākumā dalībnieki nūjošanas instruktores vadībā  tiks uzmundrināti ar atraktīvu rīta rosmi, kas sāksies plkst.11.00 pie Krimuldas pils. Pēc tam sekos trīs līdz četrus kilometrus garš nūjošanas pārgājiens pa Krimuldas muižas apkārtni gida vadībā, apskatot nozīmīgus kultūrvēsturiskus objektus un apmeklējot Baltijā lielāko dižegli. Dalībniekiem, kuri vēlas iznomāt nūjas uz vietas, nepieciešams reģistrēties zvanot pa tālruni 28304088 vai rakstot uz e-pastu rck.medicina@lis.lv. Lai saņemtu nūjas, jāierodas vismaz 30 minūtes pirms rīta rosmes sākuma.

Krimuldas muižas pils dārzniecībā plkst.13.00 būs iespēja klausīties stāstus par Krimuldas muižas dārzu un dārzniekiem. Tiks gatavoti un baudīti zaļie kokteiļi, kuri būs darināti, izmantojot muižas saimniecības dārzā veselībai noderīgos augus.

Plkst.14.00 būs iespēja doties izzinošā ekskursijā pa muižas ēkas telpām, kuras sevī slēpj vēsturiskus notikumus par saimniekošanu muižā Sarkanā Krusta laikā, kā arī varēs uzzināt, kāda ir muižas medicīna un saimniekošana mūsdienās. Būs iespēja izstaigāt arī muižas pagrabus, kuri pirmo reizi tiks vērti publiskai vēstures izzināšanai.

Tuvojoties Veselības dienas noslēgumam plkst.15.00 dalībnieki varēs atpūsties uz muižas terases, baudot tasi tējas. Īpaši atjautīgajiem, piedaloties viktorīnā par muižas vēsturi un mūsdienām, būs iespēja laimēt balvu no Krimuldas muižas.

Veselības dienas noslēgumā plkst.16.00 norisināsies personību pilnveidojošs un sevi izzinošs seminārs „Pats savas dzīves saimnieks”, kura ietvaros dalībnieki varēs uzzināt par attīstošiem un bremzējošiem uzskatiem, domu spēku un tā nozīmi dzīves veidošanā, egoismu un tā izpausmes veidiem, kā arī par to, ko nozīmē mīlēt sevi. Savukārt ar testa un praktisku uzdevumu palīdzību būs iespēja vairāk iepazīt sevi. Vietu skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc interesentiem lūgums pieteikt dalību seminārā zvanot pa tālruni 28304088 vai rakstot uz e-pastu rck.medicina@lis.lv.

Pilnu 26.septembra Veselības dienas programmu iespējams lejuplādēt šeit.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi