×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-09
Notiks velo sacensības pāru komandām un ģimenēm

Svētdien, 13. septembrī, starts plkst. 13.00  Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā tiks dots starts pirmajām "Siguldas MTB Duo" sacensībām, kurās varēs startēt bērnu, pāru un ģimeņu komandas. Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu, kā iedzīvotājiem un ģimenēm pieejamu sporta veidu, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu bērnu un jauniešu vidū. Dalībnieki tiks vērtēti 13 dažādās vecuma grupās.

Sacensību dalībnieki distancē dosies ar intervāla startu un pa pāriem vai visa ģimene kopā. Tikai paši mazākie startēs individuāli. Šāda starta kartībā ir drošāka – dalībnieki distancē ir vienmērīgi izkliedēti.


Bērniem sacensību laikā būs jāveic 1,2 km distance – asfaltēts aplis. Sacensībās bērni startēs divās vecuma grupās:
-        2004.-2005.gadā dzimušie;
-        2006.gadā dzimušie un jaunāki.

Arī ģimeņu komandas tiks dalītas divās grupās:
-        Ģ13 grupā varēs startēt mamma, tētis un vismaz viens bērns, kas dzimis līdz 2002.gadam. Dalībniekiem būs jāveic 8 km gara distance;
-        Ģ18 grupā startēs mamma, tētis un vismaz viens bērns, kas dzimis līdz 1997.gadam. Dalībniekiem būs jāveic 15km distance.

Pāru komandas – divas sievietes, divi vīrieši vai mix komandas – varēs startēt septiņās dažāda vecuma grupās.

Iepriekšēja reģistrācija sacensībām www.sigulda.lv vai sacensību dienā no plkst. 11.00 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā.

Dalības maksa, piesakoties līdz 10.septembrim, bērnu distancēs – 3 eiro no dalībnieka, pieaugušo distancē (pāris vai MIX) 18 eiro no komandas, savukārt ģimenes distancē – 12 eiro no komandas. Piesakoties sacensību dienā, maksa dalībai bērnu distancēs – 5 eiro no dalībnieka, pieaugušo distancēs – 28 eiro no komandas, savukārt ģimenes distancē – 20 eiro no komandas. Siguldiešiem, uzrādot ID karti, atlaide 10%.

Sacensības organizē Siguldas novada pašvaldības aģentūras "Siguldas Attīstības aģentūra" Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Grupu uzvarētājiem būs iespēja uzvaru nosvinēt restorānos "Aparjods", "Bucefāls" vai viesnīcā "Sigulda", kā arī atgūt spēkus SPA viesnīcā "Ezeri" un viesnīcas "Sigulda" pirts kompleksā. Jaunākie sacensību dalībnieki varēs gūt pozitīvas emocijas atpūtas parkā "Tarzāns" un mielojoties ar veselīgajiem našķiem no "Rāmkalniem". Sacensību dalībniekiem ar ritenim nepieciešamām lietām palīdzēs "Veloprofs".
 
Informāciju sagatavoja:
Jānis Lazdāns

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi