×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-10
Siguldas dzelzceļa stacijā notiks akcija „Sirds uz perona”

Piektdien, 11.septembrī, plkst. 19.00 Dzejas dienu ietvaros vairākās Latvijas dzelzceļa stacijās vienlaicīgi notiks muzikāli – literāra interaktīva akcija ar devīzi „Biļete līdz Mājām”. Šīs akcijas iniciators ir Biedrība „Tukuma Literātu apvienība”.

Siguldas dzelzceļa stacijā būs iespēja dzirdēt Siguldas jauniešus, kuri apvienojušies muzikālā grupā “Golden Rivet”. Aptuveni pirms gada jaunie censoņi bija spēlēt koncerta programmu Amerikā. Par piedzīvojumiem bagāto stāstu un brauciena laikā iegūtām iedvesmām arī dzejas un mūzikas ziņā, vēlas pastāstīt grupas bundzinieks Bruno Lavrencs un ģitārists Teodors Kerimovs. Arī katrs pasākuma apmeklētājs aicināts ņemt līdzi savu dzejas grāmatu vai iemīļotu dzejoli, dziesmas tekstu, to deklamēt vai izdziedāt. Un tā pamazām visi kļūst gan par klausītājiem, gan dzejas deklamētājiem, gan uzdziedātājiem, gan stāstniekiem.

Pasākuma noslēgumā norises dalībnieki sacerēs kopīgu dzejoli,  izspēlēs aizraujošu vārdu spēli no improvizācijas teātra repertuāra un dosies uz stacijas perona, lai atstātu tur savas „sirdis”, – ar krītu rakstītas dzejas rindas, savu vārdu vai zīmējumu.

Uz tikšanos Siguldas dzelzceļa stacijā!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi