×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-14
Aizvadītas sacensības „MTB DUO 2015”

Svētdien, 13.septembrī, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā tika aizvadītas Siguldas „MTB DUO 2015” sacensības. Pāri, komandas, ģimenes un bērni individuāli aizvadīja katram atbilstošu distanci pa īpaši izveidotu MTB trasi vai 1,2 km asfaltēto atpūtas centra celiņu.

Bērnu grupā un individuālajā ieskaitē piedalījās 16 dalībnieki. SV8 (2006.gadā dzimuši un jaunāki) grupai bija jāveic viens 1,2 km aplis un vienīgā un labākā meitene bija Enija Stalmane, savukārt puišiem šajā grupā daudz lielākā konkurencē trešais bija Georgs Tjumins, par sekundi zaudējot Emīlam Indriksonam, savukārt pirmais, ar vairāk kā 17 sekunžu pārsvaru, Jēkabs Olivers Skrapcis.

SV10 (2004. un 2005.gadā dzimuši) grupā, veicot divus 1,2 km apļus, tāpat kā mazākajām meitenēm, sīvā cīņā ar sevi uzvarēja Līva Spriņģe. Puišiem uzvaras laurus plūca Roberts Beikmanis, aiz sevis par 44,38 sekundēm atstājot Helviju Jāni Kārkliņu un Tomu Zīvertu.

VJ (1999. – 2003.gadā dzimuši) grupā ar laika starpību 1:09.76 labākā komanda „KKVV Pedal for medal” ar Kristapu Kārkliņu un Viesturu Veitu, uzvarot Jēkaba Vītola un Dāvja Rūķīša komandu „Sigulda” un trešos atstājot „Spieķu lauzējus” Ronaldu Lūkinu un Helviju Jāni Kārkliņu.

MIX (vīrietis un sieviete „open”) grupas ietvaros veicamā distance bija viens 15,4 km aplis, kur labākie ar finiša laiku 40:51.44 bija komanda „Volkswagen – Veloprofs.lv” ar Didzi Slaidiņu un Lāsmu Ozolu. Otrā vieta Matīsa Valdberga un Katrīnas Veinbergas pārstāvētajai A2 komandai (49:20.83), trešie – Artūrs Verza un Zane Vitenberga (01:51.32).

Visplašāk pārstāvētajā grupā V (vīrieši „open”) par uzvaru cīnījās deviņas komandas, veicot divus 15,4 km apļus. Labākie izrādījās „Valmieras metēji” Henrijs Vimba un Ādolfs Žunna, kas ar 1:38.27 lielu pārsvaru uzvarēja Aivara Dārznieka un Renāra Pūcīša komandu „Lizums”, trešajā vietā atstājot „A2” komandu ar Eduardu Rēnu un Ingu Ozolantu.

Meistaru V40 (1975.gadā dzimuši un vecāki) grupā (distance – divi 15,4 km apļi) divu komandu konkurencē labākie „Gandrs – Merida” komanda ar Intu Celmaraugu un Agni Apsi, kas uzrādījuši arī absolūti labāko apļa laiku (37:47.24). Godpilnā otrā vieta šajā grupā Aldim Čākuram un Ivaram Pērkumam.

Komandu sacensībām dalību bija pieteikušas astoņas ģimenes, kas arī veiksmīgi startēja un finišēja vienu 8 km apli. Kā labākie ar vairāk kā četru minūšu atstarpi sacensības beidza Skrapču ģimenes pārstāvētā „Velolifestyle” komanda, aiz sevis atstājot divu ģimeņu pārstāvētās komandas „Sporta klubs Wendi”. Otrajā vietā ar laiku 35:56.21 Tjuminu ģimene, trešie – Inga, Martins un Raivis Puņeiko ar laiku 36:55.89.

Liels paldies dalībniekiem un sponsoriem - restorānam „Aparjods”, „Veloprofs.lv”, SPA „Hotel Ezeri”, „Rāmkalni”, krodziņam „Bucefāls”, hotel „Sigulda”, piedzīvojumu parkam „Tarzāns” un „Red Bull”.

Informāciju sagatavoja:
Marta Garā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


NoProblemo
- 2015-09-14 12:46

Autors nesmuki darījis, ka foto pārpublicējis no riteņbraukšanas komandas "Lizums" lapas bez saskaņošanas, dzēšot īstā foto autora parakstu, to aizvietojot ar www.sigulda.lv

Foto ņemts no: https://www.facebook.com/velokomandaLizums/posts/990818554314433

Atbilde: NoProblemo
Administrācija
- 2015-09-14 13:28

Labdien!
Fotogrāfija publicēta saskaņā ar pasākuma organizatoriem. Atvainojamies par radušos pārpratumu!

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi