×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-14
Noslēgusies ceturtā Latvijas Spēka diena; siguldieši izcīna 5.vietu

Ceturtā Latvijas Spēka diena noslēgusies ar jaunu rekordu uzstādīšanu. Vairāk nekā 80 Spēka punktos visā Latvijā 9692 fiziski aktīvu cilvēku pie stieņa pievilkās kopumā 96 030 reižu. Tas ir par 28 436 reizēm vairāk nekā pagājušajā gadā. Sigulda sacensībās ierindojās piektajā vietā.

Arī dalībnieku skaits šajā gadā audzis – šogad Spēka dienā piedalījās par3665 cilvēkiem vairāk nekā pagājušajā gadā. Jau otro gadu notika arī Pasaules Spēka diena, kuras rezultāti tiks apkopoti nākamās nedēļas laikā, kad kļūs zināms, vai ir uzstādīts jauns pasaules rekords.

Siguldas spēka punktā piedalījās 308 dalībnieki, no tiem 48 sievietes un 260 vīrieši, kopā pievelkoties 2736 reizes, ierindojot Siguldu piektajā vietā pēc pievilkšanās skaita.

Dienas laikā Spēka punktus apmeklēja dažādi cilvēki, kurus vienoja vēlme apliecināt savu fizisko aktivitāti. Siguldā 13 gadus vecs zēns ar ieģipsētu kāju pievilkās 15 reizes. Spēcīgākās klases titulu šogad ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.a klase, pievelkoties 71 reizi.

Spēka dienu jau ceturto gadu pēc kārtas rīko „Latvijas Dzelzceļš” sadarbībā ar Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību. Tās galvenais mērķis ir mudināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē. Savu spēku dalībnieki apliecina visvienkāršākajā un demokrātiskākajā tautas sporta veidā – pievelkoties pie stieņa.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi