×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-15
Aicina atzīmēt Starptautisko Senioru dienu

Piektdien, 2.oktobrī, plkst.14.00 Siguldas pagasta Kultūras namā jau septīto gadu Siguldas novada vecākās paaudzes iedzīvotāji tiek aicināti sanākt kopā un atzīmēt Starptautisko Senioru dienu.

Vakara gaitā, tāpat kā Allažu amatierteātra „AKA” joku lugā pēc Zeiboltu Jēkaba romāna „Barons Bunduls” izrādē „Visas labas lietas ir trīs”, secināsim, kas tad ir tās trīs lietas, kas mūsu Siguldas novada senioriem ir tik labas. Izrādē spēlēs aktieri: dullais barons Bunduls – Aivars Pavasaris, baronese – Ināra Paegle, kā arī Aiva Grundmane, Inese Šmite, Māris Bērziņš, Nora Vabele, Ruta Ramata, Rita Teriņa, Diāna Indzere, Kristīne Pētersone, Aivars Vanags, Miks Bērze, Rita Matuzāne, Reinis Bērze un Imants Gailītis. Režisore Izolde Pētersone.

Pirmkārt, teātris ir un paliek nemainīga vērtība, un, ja vēl tajā spēlē novada ļaudis, tas jau ir dubults pienesums. Otrkārt, cilvēks kā vērtība ar savu ieguldījumu aktīvajā dzīves laikā, tagad svin savu lielo, apaļo jubileju, tātad godināsim jubilārus. Treškārt, lai iegūtu pozitīvu noskaņojumu rudens mainīgajiem laika apstākļiem, priecāsimies par dzīvi, smejoties kopā ar smieklu jogas vadītāju Jāni Laimīgo. Ko no tā iegūsim? Smiekli pagriež cilvēku uz pozitīvu dzīves uztveri – aiziet bailes, pārdzīvojumi, nevajadzīgi sasprindzinājumi, depresīvi stāvokļi, uztraukumi, u.c. Smieklu joga senioriem piešķir vairāk smieklu dzīvē, veicina fizisko veselību, stiprina garīgo stāvokli un sociālo mijiedarbību un paildzina dzīves ilgumu. Smieklu Joga ir rīks novecošanas efektu mazināšanai un ilgdzīvošanas veicināšanai.

Būs arī sveicieni no Siguldas novada Domes un atbildes runas no Siguldas novada pensionāru biedrību vadītājiem.

Savu dalību lūgums pieteikt līdz 30.septembrim pa tālruni 26308518 (Alfons), 67971189 (Inese), 29105303 (Ruta). Ieeja – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
pensionāru biedrības „Sigulda”
valdes priekšsēdētājs Alfons Jumiķis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi