×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-17
“Vizbulītes” vadītāja Indra Ozoliņa saņem “Swedbank” stipendiju

Tautas deju kolektīva „Vizbulīte” vadītāja Indra Ozoliņa saņēmusi Valsts Izglītības satura centra un AS „Swedbank” rīkotā konkursa „Svētku skolotāja stipendija” naudas balvu par ieguldījumu Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku kustībā.

Stipendijai šī gada vasarā varēja pieteikt Dziesmu un deju svētku skolotājus – koru, tautas deju kolektīvu, folkloras kopu, koklētāju ansambļu, pūtēju orķestru un citu kolektīvu vadītājus. Indra Ozoliņa novērtēta par devumu Dziesmu un deju svētku tradīciju saglabāšanā, jauniešu iesaistīšanā un izglītošanā tautas mākslas jomās, kā arī nacionālās identitātes tālāknodošanā nākamajām paaudzēm.

2000.gada Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos Indra Ozoliņa bija svētku virsvadītāja, 2010.gada svētkos – Pierīgas deju kolektīvu virsvadītāja un Mākslinieciskās padomes locekle, šogad – tautas deju lielkoncerta „Līdz varavīksnei tikt” mākslinieciskā vadītāja.

Stipendijām tika saņemti 745 pieteikumi no visas Latvijas. Visvairāk pieteikumu – 224 – tika saņemti no Vidzemes reģiona, visvairāk – 14 – stipendijas ieguva Latgales reģiona skolotāji. Stipendiju ieguvējus noteica interešu izglītības nozaru ekspertu un „Swedbank” pārstāvju veidota žūrija, kas vērtēja skolotāja devumu Dziesmu un deju svētku tradīciju saglabāšanā, jauniešu iesaistīšanā un izglītošanā tautas mākslas jomās, un ņēma vērā arī par skolotājiem iesūtītajos stāstos pausto mīlestību, cieņu un pateicību par skolotāju lielo emocionālo ietekmi.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi