×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-23
Pabeigts projekts par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Siguldā

SIA „Saltavots” ir pabeidzis projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas novada Siguldas pilsētā, IV kārta”, Nr. 3DP/3.5.1.1.0/13/IPIA/VARAM/005, realizāciju. Projekts ir īstenots ar Kohēzijas fonda līdzfinansējumu.

Projekta kopējās izmaksas ir 2 689 382,36 eiro, no kurām KF līdzfinansējums ir 1 671 122,15 eiro, SIA „Saltavots” līdzfinansējums ir 551 507,89 eiro. SIA „Saltavots” līdzfinansējuma nodrošināšanai ir saņēmis aizdevumu no Valsts kases. Aizdevumam galvojumu ir sniegusi Siguldas novada Dome.

Projekta ietvaros ir paplašināts maģistrālais centralizētās kanalizācijas tīkls par 16,6 km, no jauna izbūvētas deviņas kanalizācijas sūkņu stacijas un rekonstruētas trīs kanalizācijas sūkņu stacijas. Paplašināts centralizētās ūdensapgādes tīkls par 3,4 km.

Projekta īstenošanas rezultātā ir palielinājies mājsaimniecību skaits, kurām ir nodrošinātas pieslēguma iespējas centralizētajai kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmai.

Centralizēto kanalizācijas pakalpojumu pieejamība samazinās no krājtvertnēm vidē novadīto sadzīves notekūdeņu piesārņojumu.

Iepriekš realizēto projektu un šī projekta realizācijas rezultātā pieslēguma iespējas centralizētajai kanalizācijas sistēmai ir radītas 97% projekta teritorijas iedzīvotājiem un 85% projekta teritorijas iedzīvotājiem ir nodrošinātas iespējas izmantot kvalitātes prasībām atbilstošu dzeramo ūdeni.

Informāciju sagatavoja:
Silvija Zaharāne, projektu vadītāja
Tālrunis 67973502; 67971729, fakss 67869078, e-pasts: saltavots@saltavots.lv

_______________________________________________


Projektu „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas novada Siguldas pilsētā, IV kārta” (Nr. 3 DP/3.5.1.1. 0/13/IPIA/VARAM/005) līdzfinansē Eiropas Savienība. Finansējuma saņēmējs šī projekta ietvaros ir SIA „Saltavots”. Projekta administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību nodrošina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija. Ieguldījums Tavā nākotnē!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi