×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-23
Notiks "Prezidenta kauss" starta rāvienos kamaniņu sportā

Sestdien, 26.septembrī, plkst.10.00 Siguldas Bobsleja un kamaniņu sporta trases starta estakādē notiks tradicionālās sacensības "Prezidenta kauss" starta rāvienos kamaniņu sportā, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija.

Sacensībās, kopā ar nacionālās izlases līderiem Elīzu Cauci, Andri un Juri Šiciem un junioru izlases dalībniekiem, piedalīsies arī jaunieši A, B un C vecuma grupās.

2014.gadā "Prezidenta kausu" dāmu konkurencē izcīnīja Elīza Tīruma (tagad Cauce) aiz sevis atstājot junioru konkurences uzvarētāju Kendiju Aparjodi, bet vīru ieskaitē nepārspēts palika Kristaps Mauriņš. Savukārt divvietīgo ekipāžu konkurencē ātrākie starta rāvienā bija Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.

Nacionālās izlases vecākais treneris Kaspars Dumpis domājot par sacensībām stāsta: “Starta rāviena sacensības parasti mums notika oktobra beigās, kad varēja objektīvi novērtēt katra atlēta fizisko gatavību sezonai. Šosezon viss ir pakārtots jauniešu izlasei, jo viņiem šī ir olimpiskā sezona. Junioru jauniešu izlasei starta rāviena sacensības ir kā viens no atlases kritērijiem uz jaunatnes olimpiādi. Nacionālās izlases sportisti nebūs vēl savā labākajā kondīcijā, jo sezona sāksies tikai 24.novembrī un šobrīd vēl netiek strādāts pietiekami intensīvi uz muskuļu ātrumu. Vēl visam klāt nāk tas, ka ne visi sportisti ir līdz galam sadziedējuši pagājušā gada traumas un šobrīd vēl nevar startu raut ar pilnu atdevi. Neraugoties uz to, es prognozēju, ka daudzi sportisti sasniegs savus personīgos rekordus starta rāvienos”.

Atgādinām, ka 2015./2016.gada sezonā Siguldas Bobsleja un kamaniņu sporta trasē notiks vairākas pasaules mēroga sacensības kamaniņu sportā:
• 27. – 28.novembrī – Pasaules kausa 2.posms kamaniņu sportā junioriem;
• 8. – 10.janvārī – Viessmann Pasaules kausa 5.posms kamaniņu sportā.
 

Informāciju sagatavoja:
Mērija Ansviesule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi