×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-23
Aicina piedalīties 70 kilometru garajā Siguldas kalnu maratonā

Sestdien, 3.oktobrī, plkst.10.00 Siguldā sāksies ikgadējais “ASICS Siguldas kalnu maratons”,kuru sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību organizē RAID.lv.

Sacensību dalībnieki, atbilstoši savām spējām, varēs piedalīties 70 kilometru garajā kalnu maratonā vai kādā no īsākajām distancēm, kuru garums ir 35 un 15 kilometri, bet vertikālais kāpums – 1100 un 600 augstuma metri. Siguldas kalnu maratons kopš 2007.gada ir iekļauts pasaules populārākā kalnu maratona – 165 kilometrus garā skrējiena apkārt Monblānam (Ultra Trail du Mont Blanc) kvalifikācijas skrējienu listē.

Siguldas kalnu maratons ir Latvijā un Baltijā izaicinošākais maratonskrējiens, jo, atšķirībā no citiem, ir iespaidīgi garš, notiek pa dabas takām un pats būtiskākais – iekļauj lielāko vertikālo kāpuma metru summu. Maratona 70 kilometru distancē ir jāpārvar vairāk nekā 2200 metri kāpuma. Par papildus grūtību faktoru jāuzskata arī laika apstākļi, kas reti ir patīkami – iepriekšējos gados Siguldas kalnu maratons ir noticis gan pa svaigi uzsnigušu sniegu, gan vētrā ar pamatīgu lietusgāzi.

“ASICS Siguldas kalnu maratona” trase vedīs pa Gaujas senlejas takām posmā starp Gaujas tiltu un kājnieku tiltu pie Velnalas klintīm, atsevišķos posmos skrējiens notiks arī pa pilsētas ielām.

Iepriekšēja reģistrācija sacensībām līdz 30.septembrim notiek interneta vietnē www.raid.lv.

Sacensību starta laikā no plkst.10.05 līdz 10.15 plānots slēgt satiksmi Ziedu ielā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi