×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-28
Noslēdzies „S!-SKATE” skrituļslidošanas seriāls

24.septembrī Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā noslēdzās pēdējais „S!-SKATE” skrituļslidošanas seriāla posms un tajā apbalvoti šīs sezonas labākie skrituļslidotāji. Visas sezonas garumā sacensībās piedalījās 152 dalībnieki.

Šī gada sacensību nolikums paredz to, ka no kopā sešiem posmiem summē labākos četrus. Tas nozīmēja to, ka pirms pēdējā posma daži dalībnieki jau varēja atviegloti uzelpot, jo pat nestartēšana nemainītu viņu pozīciju, taču citiem nācās vēl pamatīgi pacensties, lai ielauztos savas grupas labāko trijniekā.

Pēdējā posma disciplīna, tāpat kā trešajā posmā, bija jau Siguldas skriešanas apļos redzētais princips – jānobrauc visvairāk apļi noteiktā laikā atkarībā no ieskaites grupas (10 minūtes, 30 minūtes un 60 minūtes). 10 minūtēs pa mazo (200m) apli visvairāk – 21 – apļus nobrauca Amanda Eihmane no S8 grupas. Viņai kopvērtējumā otrā vieta, par 70 punktiem apsteidzot Alisi ceriņu, bet par 20 punktiem piekāpjoties Alinai Novikovai. Visvairāk apļu no zēniem – 20 – Gustavam Vācietim, kas ar šo uzvaru posmā ielauzās savas grupas trijniekā.

Pusstundā pa lielo apli (1,2km) visvairāk apļus veica Patrīcija Elizabete Sniķere, kas startēja S12 grupā. Viņa, veicot 11 apļus, arī nostiprināja uzvaru savā grupā, tikai par 10 punktiem apsteidzot Agati Priedīti un trešajā vietā atstājot Līvu Kreitāli. No zēniem visvairāk apļus veica Edgars Nezamovs, kas šajā disciplīnā bija vienīgais dalībnieks, tādējādi iegūstot otro vietu kopvērtējumā, piekāpjoties vien Sandim Reinsonam, bet apsteidzot Arni Priedīti.

Visbeidzot no tiem, kas veselu stundu cīnījās ar Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra kalnaino trasi, visvairāk lielos (1,2km) apļus nobrauca Mārtiņš Āboliņš no V40. Viņš stundas laikā veica 23 apļus, kas kopumā sastāda vairāk nekā 27km. No dāmām visvairāk apļus stundas laikā veica Marta Garā, kas startēja sieviešu elites grupā. Viņai arī kopvērtējuma uzvara pār Ievu Melderi un Katrīnu Ceriņu.

Paldies visiem dalībniekiem, kas sezonas garumā piedalījās mūsu sacensībās, paldies viņu atbalstītājiem un paldies mūsu atbalstītājiem par lieliskajām balvām – „Rāmkalni”, „RedBull”, „Isostar”, „Fisher”. Varam iepriecināt ar to, ka arī nākamajā sezonā nolemts rīkot šāda veida sacensības. Taču, kamēr sniega vēl nav, aicinām izmantot trasi skrituļslidošanai un cita veida aktīvai atpūtai!

Informāciju sagatavoja:
Matīss Lūkins


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi