×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-28
Stacijas laukumā sāksies gruntsūdens drenāžas sistēmas uzlabošanas un būvniecības defektu novēršanas darbi

Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā 29.septembrī sāksies remontdarbi, kuru laikā tiks uzlabota dzelzceļa stacijas laukuma drenāžas sistēma gruntsūdens novadīšanai. Remontdarbu laikā tiks ierobežota Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma teritorija, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju piekļūt dzelzceļa stacijas ēkai, kurā atrodas Siguldas autoosta, dzelzceļa stacija, Tūrisma informācijas centrs un Pašvaldības policija.

Plānots, ka remontdarbi, kuru laikā tiks uzlabota arī dzelzceļa stacijas laukuma funkcionalitāte, tiks pabeigti tuvāko nedēļu laikā.

Jau ziņots, ka 2012.gada rekonstruētās Siguldas dzelzceļa stacijas teritorijā pagājušajā gadā tika novērsti vairāki projektēšanas un būvdarbu defekti autoostas nojumēm. Siguldas novada pašvaldība ir uzsākusi zaudējumu piedziņas procesu no projektētājiem.

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus un pilsētas viesus būt saprotošiem un atvainojas par sagādātajām neērtībām!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi