×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-29
Aizvadīta pirmā Veselības un sporta nedēļa Siguldas novadā

No 21. līdz 27.septembrim norisinājās pirmā Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa, kurā novadniekiem tika piedāvātas dažādas bezmaksas sporta un veselīga dzīvesveida aktivitātes.

Veselības un sporta nedēļā iedzīvotāji bez maksas varēja piedalīties dažādās sporta aktivitātēs Siguldas sporta klubos un pašvaldības organizācijās, diskutēt ar profesionāļiem par veselīgu uzturu un veselības uzlabošanu kopumā. Ārpus Siguldas pilsētas tika organizētas Allažu, Mores un Jūdažu veselības stacijas. Iedzīvotājiem bija iespēja apgūt nūjošanas pamatus profesionāla nūjošanas instruktora pavadībā un turpināt to darīt patstāvīgi.

27.septembrī Veselības un sporta nedēļas noslēguma pasākums norisinājās Siguldas sporta un aktīvās atpūtas centrā Laurenčos. Dalībnieki varēja izmēģināt un iepazīties ar jauniem un jau zināmiem sporta veidiem. Lielu interesi radīja drosmes tornis „Vells”, kur bija jāpārvar bailes un jārada uzticēšanās sajūta. Kā jau katru gadu, arī šogad norisinājās nūjošanas sacensības, kur tika pārstāvētas visas vecuma grupas no 10 līdz 60 gadiem. Aktīvākajiem apmeklētājiem tika piedāvāts zumbas maratons divu stundu garumā, četru treneru vadībā norisinājās zumbošana, kas radīja prieku gan zumbotājiem, gan skatītājiem.

Kopumā Veselības un sporta nedēļu apmeklēja 1500 Siguldas novada iedzīvotāji, kas ir pietiekami liels rādītājs, lai organizētu to arī nākamajā gadā.

Veselības sporta nedēļu organizēja Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar sporta klubu „Sigulda”, studiju „Bosedīna”, „S Fitness”, Siguldas pauerliftinga biedrību, Siguldas novada Jaunrades centru, pirmsskolas izglītības iestādi „ Ieviņa”, Siguldas sporta un aktīvās atpūtas centru, veselības profilakses centru „Malus”, „Pranamat Latvija”, „Rūtas zaļais kokteilis”, drosmes torņa „Vells” komandu, sporta klubu „Panatta Fitness”, „Momy Fit”  un „ Fitsports” un „Fit Nation Latvia”, Faniju Šitcu, Sintiju Tīrumu, Signi Turausku, Marinu Svētiņu, Dzintru Koktu.

Vēl līdz 9.oktobrim Siguldas novada Kultūras centra Mazajā zālē (Pils ielā 10) apskatāmas izstādes „Sieviete uz riteņa” un „Riteņu kultūra no 19.gadsmita līdz 21.gadsimtam”.

Informāciju sagatavoja:
Sporta pārvaldes vadītājas vietniece
Zinaīda Mūrniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi