×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-29
„Ieviņa” atkārtoti saņem Zaļo karogu un starptautisko Ekoskolas sertifikātu

25.septembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā uz Ekoskolu apbalvošanas pasākumu bija pulcējušies izglītības iestāžu pārstāvji no visas Latvijas.

Pasākuma pirmajā daļā, notika Ekoskolu programmas starptautiskā Zaļā karoga balvas saņemšana, ko šogad piešķīra 117 skolām, tai skaitā arī pirmsskolas izglītības iestādēm, kas sevi pierādījušas ar izcilām aktivitātēm vides jomā. Savukārt 44 izglītības iestādes ieguva Latvijas Ekoskolas nosaukumu un diplomu, kas ir nacionāla līmeņa balva skolām, kuras ir ceļā uz Zaļo karogu. Šajā daļā bija arī iespēja iepazīties ar dažādām aizvadītā mācību gada Ekoskolu iniciatīvas un labākās prakses piemēriem, kā arī iespēja uzzināt par programmas aktualitātēm un jaunākajiem projektiem.

Pasākuma noslēgumā Ekoskolu programmas dalībnieki devās gājienā ar mērķi atgādināt sabiedrībai un atbildīgajām valsts iestādēm par Latvijas līdzatbildību klimata pārmaiņu mazināšanā saistībā ar ANO klimata pārmaiņu konferenci. Gājiens tika plānots kā aktīvs noslēgums Ekoskolu programmas apbalvošanas ceremonijai un ieskats novembrī gaidāmajām Rīcības dienām, aicinot skolas aktīvi iesaistīties svarīgu vides problēmu risināšanā un pievēršot tām sabiedrības uzmanību. Gājiens noslēdzās ar radošu akciju Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas telpās.

Ekoskolu programma ir viens no visaptverošākajiem un populārākajiem vides izglītības modeļiem pasaulē, kurš Latvijā darbojas jau vienpadsmit gadus. Ekoskolu programmā Latvijā šobrīd darbojas 170 izglītības iestādes (no pirmsskolām, līdz pat augstskolām), bet visā pasaulē programmā ir iesaistītas vairāk kā 43 000 skolas.

Paldies visiem PII „Ieviņa” darbiniekiem par ieguldījumu vides izglītības veicināšanā un popularizēšanā. Neapstāties pie sasniegtā un turpināt labi iesāktos darbus. Aicinu arī pārējās Siguldas izglītības iestādes iesaistīties Ekoskolu programmā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas PII „Ieviņa” vadītāja Maira Gavare


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi