×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-30
Noslēgušās jaunatnes volejbola sacensības „Cēsu kauss 2015”

19.septembrī Cēsīs norisinājās „Cēsu kauss 2015” jaunatnes volejbola sacensības. Turnīrā, kurš šogad notiek trešo reizi, trīs vecuma grupās zēniem – U19 (1997.g.dz. un jaunāki), U16 (2000.g.dz. un jaunāki) un U13 (2003.g.dz. un jaunāki) un divās vecuma grupās meitenēm U17 (1999.g.dz. un jaunākas) un U15 (2001.g.dz. un jaunākas), piedaloties kopumā 32 komandām, pulcēja vairāk nekā 250 jauno volejbolistu.

U13 vecuma grupā, Siguldas komandai apvienojoties ar Cēsu pilsētas Sporta skolas audzēkņiem, piedalījās ar divām komandām. Vēl šajā vecuma grupā piedalījās Kuldīgas/Skrundas, Dundagas, Ozolnieku un Minusas Volejbola skolas komandas. Komandas tika sadalītas divās grupās, kurās tika izspēlētas spēles savā starpā. Otrajā posmā abu grupu divas labākās komandas izspēlē spēles par pirmo – ceturto vietu un grupu trešo vietu ieguvēju komandas cīnās par piekto – sesto vietu.

Šajā vecumā grupā spēles notiek pēc mini volejbola noteikumiem – laukuma izmērs ir 12m x 6m (īstais volejbola laukums ir 18m x 9m), katra komanda piedalās ar diviem četriniekiem (uz laukuma spēlē četri spēlētāji) un tiek izspēlēti četri seti (katras komandas abi četrinieki tiekas ar pretinieka komandas diviem četriniekiem). Cēsu/Siguldas pirmākomanda savā apakšgrupā uzvar Ozolnieku komandu ar 3:1 un nospēlē lidzīgi 2:2 ar Dundagas komandu un izcīna pirmo vietu. Savukārt Cēsu/Siguldas otrā komanda, spēlējot otrajā grupā, spiesti zaudēt Kuldīgas/Skrundas un Minusas VS komandām un paliek trešajā vietā.

Pusfinālā Cēsu/Siguldas pirmā komanda uzvar Minusas volejbola skolu ar 3:1. Finālspēlē par pirmo – otro vietu jātiekas ar iepriekšējās sezonas Latvijas Jaunatnes čempioniem Kuldīgas/Skrundas komandu (Siguldas komanda Latvijas Jaunatnes čempionātā izcīnīja otro vietu). Ar šoreiz pārāka Kuldīgas/Skrundas komanda, kura uzvar Cēsu/Siguldas pirmo komandu ar 4:0. Minusas volejbola skolas komanda iegūst trešo vietu, ceturtajā vietā – Dundagas komanda, piektajā vietā Ozolnieku komanda un sestajā vietā Cēsu/Siguldas otrā komanda (par piekto – sesto vietu zaudējums Ozolnieku komandai 1:3).

Cēsu/Siguldas pirmajā komandā spēlēja Dāvis Vēvers, Sandijs Suhānovs, Gustavs Auziņš, Kārlis Jaundžeikars, Reinis Rorbaks, Klāvs Vilde,Mārtiņš Šatrovskis un Daniels Žukovskis. Komandas labākā spēlētaja balva tiek Dāvim Vēveram. Cēsu/Siguldas otrajā komandā spēlēja Matīss Logins, Aleksis Ķirsis, Reinis Vasiļevskis, Dāvids Jansons, Kārlis Bērziņš, Emīls Students, Eduards Krūmiņš un Mārtiņš Kapucinskis.U16 vecuma grupā zēniem Renārs Knēža, spēlējot kopā ar cēsniekiem, izcīnīja ceturto vietu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi