×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-01
Šonedēļ Siguldas novadā – Siguldas kalnu maratons, orientēšanās sacensības un Normunda Rutuļa koncerts

Sestdien, 3. oktobrī

Plkst.10.00 ikgadējais “ASICS Siguldas kalnu maratons”. Sacensību dalībnieki, atbilstoši savām spējām, varēs piedalīties 70 kilometru garajā kalnu maratonā vai kādā no īsākajām distancēm, kuru garums ir 35 un 15 kilometri, bet vertikālais kāpums – 1100 un 600 augstuma metri. Siguldas kalnu maratons kopš 2007.gada ir iekļauts pasaules populārākā kalnu maratona – 165 kilometrus garā skrējiena apkārt Monblānam (Ultra Trail du Mont Blanc) kvalifikācijas skrējienu listē.

Plkst.14.00 Siguldas Valsts ģimnāzijā notiks ceturtais Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā. Dalībai turnīrā ir pieteikušies vairāk nekā 100 šahisti no 7 valstīm.

 

Svētdien, 4.oktobrī

Plkst.10.00 Siguldas Valsts ģimnāzijā turpināsies ceturtais Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā. Dalībai turnīrā ir pieteikušies vairāk nekā 100 šahisti no 7 valstīm.

Plkst.12.00 Silciema karjerā norisināsies 43.orientēšanās sacensību „Siguldas rudens” Latvijas kausa posms. “Siguldas rudens” ir vienas no retajām orientēšanās sacensībām Latvijā, kas notiek ar kopējo startu. Tas sportistiem prasa lielu koncentrēšanos, taktisko cīņu un labu fizisko sagatavotību.

Plkst.15.00 Turaidas muzejrezervāta apmeklētājus un rudens dabas krāšņuma vērotājus Turaidas pils pagalmā ar latviešu un ārzemju populārām melodijām priecēs Siguldas pagasta kultūras nama pūtēju ansamblis „Sigulda” diriģenta Jāņa Raslava vadībā.

Plkst.18.00 Normunda Rutuļa un Hans Antehed trio koncerts „Vēstule meitenei” koncertzālē „Baltais flīģelis”. Šogad Normunds Rutulis iepriecinās sava talanta cienītājus ar jaunu muzikālu projektu. Tā rezultātā izveidots nebijis duets ar jauno un talantīgo dziedātāju Katrīnu Cīruli un zviedru mūziķa Hans Antehed trio.

 

Izstādes:

 

  • Vangažu dienas centra amatnieku kopas spilvenu izstāde nodarbību centrā „Namiņš”
  • Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas keramikas nodaļas 80 gadu jubilejas izstāde „Savējie. Jaunā keramika” Siguldas Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis”
  • Foto izstāde „Vasaras atspulgi – taureņi” Allažu pagasta bibliotēkā
  • Izstāde par ekspedīciju „Mūsējie ceļā uz Pita salu” Siguldas novada bibliotēkā
  • 2015.gada Mākslas nodaļas absolventu diplomdarbu izstāde Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” izstāžu telpā
  • Anda Gūtmaņa gleznu izstāde „Piekraste” Siguldas pagasta Kultūras nama Izstāžu zālē
  • Gleznotājas Ditas Lūses personālizstāde „Klusuma krāsa” Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”
  • Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta zālē

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi