×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-05
Pašvaldība izsludina nomas tiesību izsoli amatniekiem nekustamajā īpašumā Pils ielā 16, Siguldā

Siguldas novada pašvaldība, veicinot Siguldas pils kompleksa attīstību, 15.oktobrī aicina piedalīties rekonstruētās vēsturiskās staļļa ēkas (Pils iela 16, Sigulda) telpu izsolē. Nomas tiesību izsoles mērķis ir noteikt pašvaldības nekustamā īpašuma 1.stāva mākslinieku, dizaineru un amatnieku darbnīcu nomniekus. Izsolē tiks izsolītas nomas tiesības uz pieciem gadiem piecām atsevišķām telpām.

Izsoles dalībnieku reģistrācija norisinās no 5.oktobra līdz 13.oktobrim. Objekta potenciālajiem nomniekiem ir iespēja pieteikties objekta apskatei, kas notiks 7.oktobrī.

Izsole notiks 15. oktobrī plkst.14.00 Pils ielā 16. Sākotnējā nomas maksa par vienu telpas kvadrātmetru mēnesī noteikta 4,30 eiro un PVN. Viens izsoles solis tiek noteikts 0,10 centi un PVN par katru telpas kvadrātmetru mēnesī, kā arī komunālie maksājumi. Proporcionāli iznomāto telpu platībai nomniekiem jāsedz arī zemes nomas maksa – 1,5% no zemes kadastrālās vērtības gadā. Līdz pieteikuma iesniegšanai izsoles dalībniekiem Siguldas novada Domes kontā jāsamaksā dalības maksa 10 eiro, kā arī drošības nauda 20 eiro ar atzīmi “Par dalību nekustamā īpašuma Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā amatnieku darbnīcas telpu nomas tiesību izsolē”.

Atgādinām, ka 2013.gadā tika izstrādāta un Siguldas novada Domē apstiprināta „Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģija” 2013.-2018.gadam, kurā tika definēti teritorijas attīstības mērķi:

  1. Radošo aktivitāšu centrs Siguldas iedzīvotājiem un viesiem;
  2. Siguldas pils kompleksa integrēšana tūrisma nozarē;
  3. Uzņēmējdarbības un reprezentācijas vides izveide.

Staļļa ēka ir Siguldas pils kompleksa sastāvdaļa, šajā teritorijā atrodas arī Livonijas ordeņa Siguldas pils, kuru apmeklē vairāk nekā 200 000 apmeklētāji gadā, iepazīstoties ar viduslaiku stāstiem gan Siguldā, gan Latvijā kopumā. Pašlaik teritorijā vidējais uzturēšanās laiks ir no 30 – 50 minūtēm. Revitalizējot Siguldas pils kompleksu ar jauniem uzņēmēju preču un pakalpojumu piedāvājumiem Siguldas novada pašvaldība plāno paildzināt tūristu uzturēšanās laiku gan kompleksā, gan Siguldā kopumā.

Uzziņas par izsoles gaitu pieejamas pa tālruni 67970862.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi