×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-06
Siguldas badmintonistiem uzvara starptautiskā badmintona turnīrā

Pirmo reizi Ventspils Olimpiskā centra sporta zālē notika starptautisks dubultspēļu turnīrs badmintonā, kas pulcēja vairāk nekā 120 spēlētāju no Baltkrievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Zviedrijas.

No siguldiešiem vislabāk veicās Jekaterinai Romanovai un Liānai Lencevičai, kuras pieveica visas pretinieces un saņēma zelta medaļas. Ceturtajā vietā palika Diāna Lenceviča un Amanda Agnese Arnicāne. Amandai Agnesei sudraba godalga jaukto dubultspēļu kategorijā kopā ar Kristapu Jāni Gulbi. Trešajā, piektajā un sestajā vietā ierindojās attiecīgi Pauls Gureckis/Jekaterina Romanova, Liāna Lenceviča kopā ar rīdzinieku Tomu Preinbergu un Teodors Kerimovs/Diāna Lenceviča. Dubultspēlēs vīriešim P.Gureckim/T.Preinbergam sudraba medaļas, T.Kerimovam/K,J.Gulbim ceturtā, Nilam Turauskim/Kristapam Kalniņam astotā un Jānim Norvelim/Ardim Danielam Bedrītim trīspadsmitā vieta. B grupas sieviešu dubultspēļu turnīrā Sabīne Kurciņa un Kristiāna Elizabete Pacēviča palika desmitajā vietā.


Informāciju sagatavoja:
Ainārs Gureckis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi