×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-13
Labo darbu nedēļa Siguldas pagasta bērnudārzā „Saulīte”

Bērnudārza „Saulīte” audzinātājas un bērni iesaistās labdarības organizācijas „Palīdzēsim.lv” akcijā „Labo darbu nedēļa 2015”, kas norisinās no 12. līdz 18.oktobrim.

Saulainajā 12.oktobra rītā ceturtās grupas bērni devās uz tuvējo saimniecību „Sprigulīši”, lai piedāvātu savu palīdzību rudens darbos. Uz šo lauku sētu bērni bieži iet aplūkot dzīvniekus un mājputnus, pabarot tos, bet pavasaros iepazīties ar mazajiem kazlēniem, tītarēniem un cālēniem.

„Sprigulīšos” ceturtās grupas bērnus laipni sagaidīja lauku sētas saimniece Ingrīda. Viņa bija ļoti patīkami pārsteigta, jo šoreiz bērni atnākuši palīdzēt apdarīt rudens darbus – sakopt mājputnu un kazu aploku. Saimniece ierādīja veicamos darbus – lasīt žagarus, aplauzt nokaltušos stiebrus un likt tos zaru kaudzē.

Bērni ar prieku un azartu ķērās pie darba. Katrs darīja, ko spēja – kurš lauza, kurš nesa, kurš vilka.

Neviltotu pārsteigumu izraisīja lauku sētas saimnieks, kurš aizdedzināja nu jau lielo zaru kaudzi. Netika aizmirsts jautājums par ugunsdrošību.

Piekusušos talciniekus laipnā saimniece cienāja ar tikko svaigi ceptu ābolmaizi un siltu dzērveņu morsu. Saimnieki priecājās un sacīja lielu paldies čaklajām rociņām un kājiņām, kas palīdzēja sakopt aploku.

Bērni guva jaunu pieredzi lauku sētas darbos, kā arī jautri un interesanti pavadīja jauko, saulaino un silto rudens priekšpusdienu.

Informāciju sagatavoja:
bērnudārza Saulīte” ceturtās grupas skolotājas
Sandra Brengule, Kristīne Paegle


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi