×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-14
Pasniegtas pirmās preču zīmes “Radīts S!guldā” lietošanas atļaujas

Otrdien, 13.oktobrī Uzņēmējdarbības konsultatīvās padomes sēdē Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics novada uzņēmējiem svinīgi pasniedza pirmās preču zīmes “Radīts S!guldā” lietošanas atļaujas. Uzņēmējdarbības konsultatīvās padomes laikā atļaujas saņēma pirmie 20 uzņēmumiem, kuri pieteicās preču zīmes lietošanai, tomēr kopš jūnija preču zīmei pieteikušies jau 26 novada uzņēmumi un mājražotāji, kas saviem klientiem piedāvā vairāk nekā 20 dažādus produktus un pakalpojumus.

Preču zīmes “Ražots S!guldā” lietošanas atļauja paredz iespēju preču zīmi lietot gan uz produktu iepakojuma, gan mārketinga materiālos.

Jau šobrīd Latvijas iedzīvotāji un viesi var iegādāties preces, kuru iepakojumus rotā preču zīme “Radīts S!guldā”, bet jau tuvākajās dienās veikalos “Elvi” būs pamanāmas speciālās “Radīts S!guldā” atpazīstamības zīmes, lai piesaistītu pircēju uzmanību produktiem, kas radīti Siguldas novadā.

Siguldas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele joprojām aicina novada uzņēmumus pievienoties preču zīmes „Radīts S!guldā” lietotāju pulkam. Lai pieteiktos preču zīmei, nepieciešams aizpildīt pieteikumu un nosūtīt to uz e-pastu ina.stupele@sigulda.lv vai iesniegt Uzņēmējdarbības atbalsta punktā.

Preču zīmi „Radīts Siguldā” izstrādājusi Siguldas novada pašvaldība, lai izceltu Siguldas novadā ražotos produktus un pakalpojumus, kā arī paaugstinātu Siguldas novada ražotāju un pakalpojumu sniedzēju konkurētspēju un rosinātu patērētāju izdarīt izvēli par labu Siguldas novada produktiem un pakalpojumiem, tādējādi veicinot novada uzņēmumu atpazīstamību, pārdošanas apjoma pieaugumu un Siguldas novada popularizēšanu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi