×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-20
Dārza ielā notiek ceļa asfalta seguma atjaunošana un lietusūdens kanalizācijas sistēmas pārbūve

Šobrīd norit Dārza ielas remontdarbi posmā no Televīzijas līdz Nītaures ielai – tiek veikta lietusūdens kanalizācijas sistēmas rekonstrukcija, kā arī ceļa asfalta seguma pārbūve.

Satiksmes organizēšanai Dārza ielā uzstādīts luksofors, kas ļauj satiksmi virzīt pa vienu joslu. Labvēlīgos laika apstākļos gan kanalizācijas sistēmas, gan asfalta seguma pārbūves darbi tiks pabeigti vēl šogad. Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā ielai tiks uzklāts melnais segums un darbi tiks pabeigti nākamgad, kad to ļaus laika apstākļi.

Dārza ielas remontdarbu izmaksas ir 281 015,90 eiro, saskaņā ar iepirkumu procedūras rezultātiem darbus veic SIA „Limbažu ceļi”.

Nākamgad tiks izsludināts iepirkums, un remontdarbi tiks veikti Televīzijas, Līvkalna un citās ielās.

Siguldas novada pašvaldības Īpašumu nodaļa atvainojas novada iedzīvotājiem par ielu remontdarbu laikā sagādātajām neērtībām un satiksmes ierobežojumiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


lakshmi
- 2015-10-22 14:21

Veselībai - tādēļ, ka var gūt traumas. Mūsu ģimenē nesen cilvēks, kuram vienkāršs pilsētas velosipēds nav aprīkots ar amortizatoriem, guva mugurkaula traumu tieši šķērsojot šādu nobrauktuvi, un nu jau trešo mēnesi atjauno veselību. Tāda braukšana praktiski ir lēkāšana pie iebrauktuvēm uz privātmājām. Ar kalnu riteni nav problēmu.
Televīzijas ielā un Šveices ielā tādu broblēmu nav.

lakshmi
- 2015-10-22 14:12

EgilsK ir taisnība. Tas,ka Siguldā ir veidoti veloceliņi, ir ļoti labi. Tomēr tā kā visur pie mums - jaunizveidotais nav līdz galam pārdomāts un bieži jāpārstrādā piesaistot papildus finansējumu. Iespējams, ka tas izskaidrojams ar kvalificētu, profesionālu speciālistu trūkumu.
Veloceliņiem ir jābūt brauktuves daļai, nevis trotuāru daļai. Gan Dārza ielā, gan Pulkv. Brieža ielā biežās nobrauktuves nav vienlaidus, bet gan aizšķērsotas ar nomales blokiem. Pie tam velo daļa iezīmēta starp gājēju ceļu un braucamo daļu vietās, kur daudz kanalizācijas vāku. Tas rada veslībai bīstamus apstākļus.

Atbilde: lakshmi
Ketija
- 2015-10-22 14:37

Izklausās, ka Lakshmi būtu piemērots kandidāts kvalificēta speciālista lomai :-))) Visu zina - kā labāk vajag.
Domājams, ka cilvēks, kurš muguru satraumēja, jau iepriekš nebija par savu veselību parūpējies - šaubos, ka, ar riteni braucot pa nobrauktuvi, var satraumēt pilnīgi veselu, trennētu un labā formā uzturētu muguru.
Gan jau sataisīs tās apmales, ja jau sākuši urķēties. Ir varbūt šobrīd par augstu un neērtu, bet tiekam taču vispirms ar sevi galā un tad pukstam.

EgilsK
- 2015-10-21 12:14

Cerams, ka beidzot tiks uztaisītas normālas uzbrauktuves uz trotuāriem. Savādāk šajā posmā kur ir daudz sānielu nav nekādas patikas kratīties augšā lejā art velosipēdu pa nejēdzīgi veidotajām uzbrauktuvēm. Labāk izvēlēties bija braukt pa ielu. Tas pats ar bērnu ratiem, tikai ar tiem pa ielu nepaskriesi....Cerams, ka beidzot vecās kļūdas būs labotas.

Atbilde: EgilsK
Administrācija
- 2015-10-23 08:00

Labdien!

Siguldas novada pašvaldības Īpašumu nodaļa informē, ka būvdarbu laikā šis jautājums tiks risināts.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi