×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-21
Laurenču sākumskolas 6.klase dodas ekskursijā uz Igauniju

16.oktobrī piepildījas vairāku Laurenču sākumskolas 6.klases („Gada klase 2015” titula ieguvēju) skolēnu sapnis – kopīgi doties uz AHHAA zinātnes centru Tartu. Lai arī lielākā daļa skolēnu šo vietu ir apmeklējuši jau vairākkārtīgi – ģimenes un draugu lokā, būt kopā ar klasesbiedriem – tas ir īpaši!

Ceļojuma gide Liene Lote bija sagatavojusi ļoti aizraujošu ekskursijas programmu: autobusā tika spēlētas spēles, skolēni sacentās prāta veiklībā un uzzināja daudz jauna par spiegiem, Igauniju un viens par otru. AHHAA centrā skolēniem bija iespēja apmeklēt dažādas ekspozīcijas, diemžēl nodarbības planetārijā izpalika, tomēr vilšanos drīz vien nomainīja prieks par bezmaksas 4D kino biļetēm un AHHAA karamelēm!

Tartu vecpilsētā skolēni piedalījās orientēšanās spēlē „Pilsētas kods”, iepazīstot vecpilsētas arhitektūru un studentu tradīcijas. Skolēniem bija iespēja uz Latviju atvest arī neparastus suvenīrus – nevis iegādātus, bet iegūtus Igaunijā! Tā uz Latviju atceļoja, piemēram, nagla un ķieģelis no Tartu Doma baznīcas drupām, valrieksts, lietota pilsētas karte, zīmējums, akmentiņš un citi neparasti suvenīri, kas vēl ilgi atgādinās par jauko ceļojumu.

6.klases skolēni ir patiešām priecīgi un pateicīgi par doto iespēju paviesoties Igaunijā, tādēļ lielu paldies saka Siguldas novada pašvaldībai par finansējuma piešķiršanu ekskursijai konkursa „Gada klase” ietvaros un saviem vecākiem.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas 6.klases skolēni un audzinātāja Kristīne Spale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi