×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-21
Allažos labiekārtota gājēju ietve un izbūvēta apgaismota gājēju pāreja

Allažu pamatskolas skolēnu ceļš uz skolu kļuvis vēl drošāks, jo noslēgusies gājēju ietves izbūve Zaļkalna ielā, Klusajā ielā atjaunota daļa brauktuves un izveidota jauna, apgaismota gājēju pāreja. Kopējā pagasta centrā veikto labiekārtošanas būvdarbu summa ir 46 223,97 eiro.

Zaļkalna ielā izveidota droša, apgaismota gājēju ietve, kā arī veikti labiekārtošanas darbi – iedzīvotāju ērtībām uzstādīts soliņš. Zaļkalna un Klusās ielas krustojumā ir uzlabota satiksmes un gājēju drošība – sabiedriskā transporta pieturvieta pārcelta pāris metrus tālāk, lai nodrošinātu ērtu sabiedriskā transporta apstāšanos pieturvietā, kā arī izveidota gājēju pāreja un tagad arī diennakts tumšajā laikā krustojums ir labi pārskatāms. Daļa Klusās ielas – posmā no krustojuma līdz pārtikas preču veikalam Zaļkalna ielā 1, ir paplašināta un noasfaltēta, jauns asfalta segums uzklāts arī autostāvvietā pie veikala.

Pateicoties pašvaldības investīcijai vairāk nekā 46 tūkstošu eiro apmērā, Allažu pagasta iedzīvotāji ir ieguvuši drošu, sakārtotu un apgaismotu pagasta centru.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi