×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-21
Noslēgusies siltummezgla un apkures sistēmas renovācija Stacijas ielā 12

Noslēdzies biedrības „Sigulda-Stacijas 12” projekts, kura laikā, pateicoties Eiropas reģionālā attīstības fonda līdzfinansējumam, Stacijas ielā 12, tika realizēta daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas siltummezgla un apkures sistēmas renovācija.

Ēkas fasāde tika siltināta ar minerālvates slāni, nomainīti vecie koka logi, siltināts pagraba cokols un bēniņi, kā arī nomainītas ēkas ārdurvis un uzstādītas energoefektīvas lūkas izejā uz jumtu. Projekta ietvaros veikta arī ēkas apkures sistēmas renovācija.

Īstenojot projektu, saskaņā ar energoaudita pārskatā norādīto, siltumenerģijas patēriņš  pēc veiktajiem darbiem,  samazināsies par 84,7 MWh gadā, kas nozīmē, ka ēkas uzturēšanai būs nepieciešams aptuveni par 53,2% mazāk siltumenerģijas kā līdz šim.

Projekta identifikācijas Nr. DMS/3.4.4.1.0/13/11/056, pasūtītājs – Biedrība „Sigulda-Stacijas 12”, projekta autors ir SIA „Eņģeļu pilsēta”, darbus veica būvniecības firma SIA „Wood Constractions”, bet būvuzraudzību – Leonīds Ermansons.

Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, kā arī Eiropas Reģionālās attīstības fondu.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Eņģeļu pilsēta” valdes loceklis
Kristaps Turauskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi