×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-26
Skolēnus aicina piedalīties stikla šķirošanas akcijā

Siguldas pilsētas SIA „Jumis” aicina Siguldas novada skolu skolēnus un skolotājus iesaistīties stikla šķirošanas veicināšanas akcijā „Uzņemies šefību pār konteineru 2!”, kas norisināsies no šī gada 1.novembra līdz pat 2016.gada 29.februārim.

PSIA „Jumis” direktors Edgars Mūrnieks: „Aicinām ikvienu Siguldas skolēnu un skolotāju iesaistīties šajā stikla šķirošanas akcijā, būt uzņēmīgiem un uzņemties šefību pār konteineru. Uzdevums ir pavisam vienkāršs - gādāt, lai akcijas laikā konteiners labi pildītos ar stikla pudelēm un burkām. Ar šo akciju vēlamies skolēnos stiprināt zināšanas par atkritumiem, īpaši par stikla pudelēm un burkām, kā par vērtīgiem izejmateriāliem, ko, izmantojot atkārtoti, gudri varam ietaupīt dabas dotos resursus un darbos apliecināt savas rūpes par vidi.”

Pieteikumu akcijai ir jāsūta uz e-pastu: info@jumis.lv , norādot viena vai vairāku stikla šķirošanas konteineru adresi un skolu, klasi, skolotājas vārdu un uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.

Gadījumā, ja pieteikto stikla konteineru būs pieteikusi jau cita klase, PSIA “Jumis” piedāvās citu apkārtnē esošu uzņēmuma stikla šķirošanas konteineru.

Iztukšojot stikla šķirošanas konteinera saturu, SIA “Jumis” darbinieks uzskaitei pierakstīs tā piepildījumu, kā arī uz konteinera tiks uzlīmēta uzlīme ar īpašu skolēnu izstrādātu dizainu.

Katrā novadā tiks noteikta viena komanda/ klase, kuras gādībā nodotajos stikla konteineros akcijas periodā būs sašķirots visvairāk stikla pudeļu un burku, balvā iegūs apmaksātu ekskursiju uz plastmasas pudeļu pārstrādes rūpnīcu AS „PET Baltija” un ceļamaizei dāvanu karti no RIMI 50 eiro vērtībā. Pārsteiguma balva tiks sarūpēta arī uzvarējušās komandas vai klases skolotājai/m.

Akcijas nolikums pieejams www.jumis.lv  


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi