×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-27
SIA “Saltavots” jaunā ūdens ieguves urbuma izbūves laikā Allažos nevarēs nodrošināt nepārtrauktu ūdens padevi

SIA “Saltavots” informē, ka jaunā ūdens ieguves urbuma izbūves laikā nav iespējams nodrošināt nepārtrauktu ūdens padevi.

Otrdien, 27.oktobrī plkst.16.00 tiks pārtraukta ūdens padeve no esošā ūdens ieguves urbuma. Patērētājiem centralizētajā sistēmā ar pārtraukumiem un pazeminātu spiedienu tiks padots ūdens no pārvietojamās tvertnes. Trešajos stāvos dzīvojošiem patērētājiem, kuri visvairāk izjutīs pazemināto spiedienu, ūdeni būs iespējams paņemt arī no pārvietojamās tvertnes, kura atradīsies Birzes ielā 3.  Ūdeni pirms lietošanas vēlams novārīt!

Lai pēc iespējas ātrāk nodrošinātu nepārtrauktu ūdens padevi centralizētajā sistēmā, jaunā urbuma izbūve atsāksies 27.oktobrī no plkst.16.00 un līdz 30.oktobrim notiks nepārtrauktā režīmā – 24 stundas diennaktī. Šajā laikā periodā apkārtējā teritorijā būs paaugstināts trokšņa līmenis.

SIA “Saltavots” 30.oktobrī informēs par turpmāko ūdens padevi.

SIA “Saltavots” atvainojas par sagādātājām neērtībām un norāda, ka remontdarbi ir nepieciešami, jo ūdens apgādes urbums ir izbūvēts 1964.gadā un jebkurā brīdī var beigt pildīt savas funkcijas.

Plašāka informācija pieejama SIA "Saltavots" pa tālruni 67973502.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi