×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-28
Siguldiešu panākumi džudo sacensībās Ādažos un Salaspilī

No 17. līdz 18.oktobrim Ādažos notika tradicionālais džudo turnīrs „Zelta Rudens”. Šīs bija arī Latvijas meistarsacīkstes meitenēm U–14 un U–16 vecuma grupām.

Džudo kluba „Sigulda” audzēknei Keitai Miljonei šīs bija debijas sacensības Latvijas meistarsacīkstēs. Zēniem U–16 vecuma grupa startēja Renārs Hans, U–14 vecuma grupā Klāvs Ķirsons un Kristaps Pēkšens. U–12 vecuma grupā Bruno Gailāns, Patriks Gailāns un Ričards Miljons. U–10 vecuma grupā startēja Maksims Bulajevs un Emīls Indriksons.

Rezultāti:

  • Keita Miljone U–16 3.vieta;
  • Renārs Hans U–16 3.vieta.

Aizvadītājā nedēļas nogalē 25.oktobrī notika Latvijas Komandu kausa sacensības. Renārs Hans kā leģionārs startēja zem Ādažu BJSS svara kategorijā 73 kg. Jāņem vērā, ka šajā kategorijā Renārs startēja pirmo reizi un pretinieki bija krietni smagāki par viņu, taču tas neliedza komandai izcīnīt trešo vietu kopvērtējumā. Renāram bija divas uzvaras un viena zaudēta cīņa.

Tajā pašā laikā Salaspilī startēja jaunākie kluba audzēkņi. dažiem šī bija pirmās dažiem tikai otrās sacensības džudo cīņā. Siguldas komanda kopvērtējumā ieguva otro vietu, šajās bērnu sacensībās. Prieks un gandarījums par sportistu veikumu un cīņassparu.

Rezultāti:
Latvijas kauss komandām:

  • Renārs Hans U–16 3.vieta.

Salaspils KANO kauss:

  • Bruno Gailāns U–12 1.vieta;
  • Maksims Bulajevs U–10 1.vieta;
  • Ričards Miljons U–12 2.vieta;
  • Patriks Gailāns U–12 3.vieta;
  • Viktors Poluhins U–10 3.vieta.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi