×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-28
Sezonu sāk paši jaunākie basketbolisti

26. un 27.oktobrī vairākās Latvijas pilsētās, tostarp arī Siguldā, risinājās VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas organizētā MINI Kausa 1.posma sacensības U10, U11 vecuma grupu puišu un meiteņu komandām.

Siguldas Sporta skolu šajā turnīrā pārstāv trīs komandas: U–10 puiši (trenere Lelde Bērziņa), U–11 meitenes (trenere Lelde Bērziņa), U–11 puiši (trenere Agnija Labrence).

26.oktobrī spēles aizvadīja U–10 vecuma grupas komandas. Siguldieši devās uz Ogri, kur aizvadīja trīs spēles. Pirmajā ar rezultātu 32:29 tika uzvarēta I.Miglinieka/Ikšķiles komanda, otrajā arī uzvara – ar rezultātu 38:27 pār „Pārdaugava”/ „Una”/ „Sveta” komandu. Trešajā spēlē garās, nogurdinošās dienas pašā vakarā bija jātiekas ar mājiniekiem – BS „Ogre” komandu, diemžēl zaudējums ar rezultātu 40:55.

27.oktobrī treneres A.Labrences audzēkņi arī spēlēja Ogrē. Trijās spēlēs tika izcīnīta viena uzvara pār Berģu pamatskolas komandu ar rezultātu 63:28 un piedzīvoti divi zaudējumi – Rīga/Jugla komandai ar rezultātu 42:60 un B klase/„Spilva” komandai ar rezultātu 35:53.

Siguldas Sporta skolas U–11 grupas meitenes spēlēja savās mājās, uzņemot pretinieces no Cēsīm, Valmieras un Rīgas. Pirmā spēle siguldietēm bija ar spēcīgo TTP/Ilga komandu, rīdzinieces bija pārākas gan augumu, gan meistarības ziņā, tāpēc Siguldai likumsakarīgs zaudējums ar rezultātu 19:55. Otrajā spēlē pretī stājās spēkos līdzīgākā Valmieras komanda, to siguldietēm izdevās uzvarēt ar rezultātu 29:14. Pēdējā spēlē nācās atzīt Cēsu komandas pārākumu –27:49.

MINI Kausa otrais posms risināsies nākamā gada pirmajās dienās – skolēnu ziemas brīvlaikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi