×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-03
„Cerību spārni” papildina sociālās politikas un uzņēmējdarbības prasmes

No 21. līdz 23.oktobrim Latvijas Kustības par neatkarīgu Dzīvi valdes locekle Tamāra Vahļina un dalīborganizācijas – biedrības „Cerību spārni” vadītāja Eva Viļķina piedalījās Eiropas sociālo pakalpojumu cilvēkiem ar invaliditāti sniedzēju asociācijas (EASPD) mācībās par sociālās politikas veidošanu. Mācības tika organizētas projekta „D-Lot” ietvaros, kura īstenošanā ir iesaistījusies arī biedrība „Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi”.Mācībās piedalījās 15 valstu pārstāvji.

Projekta dalībnieku atlases rezultātā „Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi”, ņemot vērā tās pieredzi cilvēku ar invaliditāti interešu aizstāvības jomā, tika izvēlēta par mentororganizāciju. Savukārt kā otra organizācija, kura iekļauta šajā projektā, ir biedrība „Cerību spārni”, kuras darbībā ir saskatīts potenciāls sociālās politikas veidošanā.

Projekta pamatideja – sniegt atbalstu profesionālām organizācijām, kuras sniedz pakalpojumus cilvēkiem ar invaliditāti. Šis atbalsts palīdzēs pakalpojumu sniedzējiem un interešu aizstāvjiem skatīties stratēģiskāk uz sociālo pakalpojumu attīstību un sociālās politikas veidošanu.

Projekta ietvaros organizācijas tiks stiprinātas un apmācītas kā ietekmēt valsts un pašvaldības sociālās politikas virzību, pamatojoties uz ANO konvencijā ietvertajām tiesību normām.

 

Savukārt 27.oktobrī  noslēdzās “New Do(o)r Riga” programmas apmācības par sociālo uzņēmējdarbību. Izturot konkursu pusgada garumā biedrības “Cerību spārni” pārstāvjiem – Evai Viļķinai, Oļegam Zubkovam, Līgai Zālītei un Madarai Semjonovai bija iespēja mācīties starptautisku, profesionālu mentoru vadībā.

Programmas apmācībās piedalījās 17 projekti, kuru dalībnieki bija no Latvijas, Lietuvas, Ukrainas, Krievijas un Izraēlas, kuri Sociālā biznesa iniciatīvu prezentāciju vakarā klātesošajiem prezentēja savus sociālā biznesa projektus.

Sociālā biznesa iniciatīvu prezentāciju vakars ir sociālās uzņēmējdarbības “New Do(o)r Riga” akseleratora galvenais notikums.

Programmas mērķis ir ne tikai demonstrēt programmas dalībnieku prasmes un stāstīt par inovatīviem risinājumiem, bet arī būt par platformu, kur jaunie sociālie uzņēmēji var rast lietderīgus kontaktus, sadarbības partnerus, piesaistīt klientus, un, iespējams, investorus un biznesa eņģeļus turpmākai izaugsmei. ūt par platformu, kur jaunie sociālie uzņēmēji var rast lietderīgus kontaktus, sadarbības partnerus, piesaistīt klientus, un, iespējams, investorus un biznesa eņģeļus turpmākai izaugsmei.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi