×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-03
SIA “Saltavots” turpina ūdens ieguves urbuma izbūvi Allažos; dzeramais ūdens pieejams no ūdens tvertnes

SIA “Saltavots” informē, ka 3.novembrī atsākts jaunā ūdens urbuma izbūves darbu otrais posms un Allažu novadaiedzīvotājiem ūdens padeve centralizētajā ūdensapgādes sistēmā tiek nodrošināta no pārvietojamās tvertnes.

"Saltavots" informē, ka pārvietojamai tvertnei ir veikta dezinfekcija un ūdens tvertnē tiek iepildīts no Siguldas pilsētas centralizētās ūdensapgādes sistēmas. Ūdens lietošana uzturā bez vārīšanas nerada draudus cilvēka veselībai, tomēr “Saltavots” iesaka ūdeni pirms lietošanas novārīt.

Ūdens padeve no pārvietojamās tvertnes ir plānota līdz 6.novembrim pie nosacījuma, ja urbuma otrā posma izbūves dziļumā tiks sasniegti nepieciešamie jaunā urbuma ūdens padeves rādītāji.  

Plašāka informācija pieejama SIA "Saltavots" pa tālruni 67973502.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi