×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-04
Siguldas novada Jaunrades centra Motodarbnīca

Jau trešo sezonu Siguldas novada Jaunrades centra paspārnē darbojas jauniešu grupa, kuru interesē dažādas tehniskas lietas un kurus apvieno viens nosaukums – Motodarbnīca.

Divas reizes nedēļā Bezdelīgu ielas garāžā sapulcējas puiši, kurus interesē vīlēšana, zāģēšana, virpošana un metināšana, lai gala rezultātā tiktu uzlabots kāds braucamrīks vai taptu kas pilnīgi jauns. Šos jaunos cilvēkus apvieno interese par tehniku un radošs prieks, kura rezultāts ir kāds sen lolots, ātrs skūteris vai sacīkšu automašīnas pamatu pamats – kartings. Saspringtais, bet interesantais darbs ļauj jauniešiem izprast procesus, kas ir pamatā jebkurai mašīnbūves nozarei, aprēķini, skices, rasējumi, praktiska darbošanās ar dažādiem metālapstrādes instrumentiem un darbagaldiem. Kā visās mācību iestādēs, ir arī eksāmens, un šeit tas ir sacīkšu formātā.

Trīs gadu garumā, piedaloties Baltijas „ProKart” sacīkšu seriālā, Motodarbnīcas dalībnieks Roberts Klinsons ir uzrādījis vērā ņemamus rezultātus – šogad iegūta 3. vieta, visā gada ieskaitē piedaloties sešās sezonas sacīkstēs retro kartingu klasē, un godpilnais trešais starta numurs nākamās sezonas sacīkstēm.

Vērā ņemami ir arī Rūdolfa Višinska sasniegumi. Pēc saspringta divu gadu darba, cīnoties ar neveiksmēm un kļūdām, viņam ir izdevies startēt ar paša restaurētu un būvētu kartingu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi