×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-05
Paziņojums par „Getliņi EKO” tarifa projektu

SIA „Getliņi EKO” 30.oktobrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmumu „Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodika”.
 

Sabiedriskā pakalpojuma veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums (%).

Sadzīves atkritumu apglabāšana bez DRN* (EUR)

15.54

30.17

94.14%


Maksājuma izmaiņas iedzīvotājiem

 

Tarifs

DRN daļa maksājumā

Summa, eiro/t

%

eiro/t

Esošais SIA „Getliņi EKO” tarifs

15,54

100 %

12,00

27,54

Plānotais tarifs

30,17

35 %

4,20

34,37

 

 

 

↑Δ t

6,83 eiro/t

 

 

 

↑Δ m3

1,36 eiro/m3


Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2016.gada 1.februāri. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar SIA „Getliņi EKO” sagatavoto sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa projektu, jo:

  • ar 2015.gada oktobri uzsāk darbību sadzīves atkritumu sagatavošana apglabāšanai (ārpakalpojums) Šķirošanas centrs;
  • būtiski mainās sadzīves atkritumu apjomi un plūsma SIA "Getliņi EKO" poligona iekšienē - samazināsies sadzīves atkritumu tonnāža, kas tiks apglabāta atkritumu poligona šūnās, bet tiks izveidots Bioreaktors I, kur notiks bioloģiski noārdāmo sadzīves atkritumu pārstrāde;
  • būtiskās izmaiņas pēc sadzīves atkritumu sagatavošana apglabāšanai (ārpakalpojums) Šķirošanas centra izveide būtiski ietekmēs SIA „Getliņi EKO” izdevumu struktūru un apjomus.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par sadzīves atkritumu apglabāšanas tarifa projektu lietotājs var SIA „Getliņi EKO” administrācijas ēkā, Kaudzīšu iela 57, Rumbula, Stopiņu novads, darba dienās no plkst.9.00 līdz 17.00, iepriekš sazinoties ar SIA „Getliņi EKO” personāla speciālisti Eviju Dauberi, tālrunis 67317800.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA „Getliņi EKO” (Kaudzīšu iela 57, Rumbula, Stopiņu novads, LV-2121, e-pasta adrese getlini@getlini.lv, faksa numurs 67317810), kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā, Ūnijas ielā 45, faksa numurs 67097277, vai tās reģionālās struktūrvienības adresē) e-pasta adrese sprk@sprk.gov.lv 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kartībā.

Informāciju sagatavoja:
Imants Stirāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi