×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-11
Bobsleja un kamaniņu trase novērtēta kā labākā ziemas vecpuišu ballīšu vieta

Britu laikraksts "The Daily Star" iekļāvis Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi astoņu labāko ziemas vecpuišu ballīšu vietu sarakstā. "Īstas slidas, īsts vadītājs, īsta trase un ātrums līdz 100 kilometriem stundā. Pārbaudi savas robežas, traucoties lejā pa lielisko bobsleja trasi, kas ir mājas Latvijas olimpiskajai bobsleja komandai," raksta "The Daily Star". Pēc brauciena ceļotājus aicina baudīt skaistos Siguldas skatus, kā arī doties izklaidēties uz Rīgu.

“Vecpuišu un vecmeitu ballītēm Sigulda ir pieprasīts galamērķis pateicoties unikālajam aktīvā tūrisma piedāvājumam – piedzīvojumu trasēm, katapultu, “Aerodium” vēja tunelim un gaisa vagoniņam, kas piedāvā lēcienus ar gumiju. Vecmeitu ballīšu organizatori nereti izvēlas Siguldas viesnīcu SPA vai atpūtas kompleksu piedāvājumus. Jautrām draugu kompānijām Sigulda piedāvā aizraujošas, citur nesasniedzamas sajūtas”, stāsta Siguldas Attīstības aģentūras direktore Laura Skrodele.

Laikraksts vecpuišu ballīšu vietu topā iesaka arī slēpošanu Francijas Alpos, bļitkošanu Lietuvā, sērfošanu Marokā, hokeju Čehijā un citas aktivitātes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi