×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-13
Nacionālā sporta padome sniedz 300 000 eiro atbalstu kamaniņu trases pilnveidei

Lai nodrošinātu augstākā līmeņa starptautisku sacensību kamaniņu sportā, bobslejā un skeletonā rīkošanu, bobsleja un kamaniņu trases “Sigulda” pilnveidei plānots piešķirt 300 000 eiro. Latvijas Nacionālā sporta padome 12.novembrī nolēma, ka minēto summu no Izglītības un zinātnes ministrijas šī gada budžeta varētu pārdalīt bobsleja un kamaniņu trases pilnveidei.

Par šo summu plānota bobsleja kamanu pacelšanas lifta nomaiņa, kā arī junioru starta estakādes projektēšana un būvniecība. Vrubļevskis skaidroja, ka gan jaunie skeletonisti, gan paraskeletonisti, gan jaunie kamaniņu braucēji nebrauc no trases augšas, bet gan startē no vidus. Līdz šim tas tika darīts, trases vidusdaļā ievietojot rokturus un bremzēšanas vietas, sacīja Vrubļevskis.

Šādas izmaiņas nepieciešamas, lai arī turpmāk rīkotu pasaules līmeņa junioru sacensības, kā arī radītu papildu treniņu iespējas. Trases pilnveides darbus būtu nepieciešams sākt vēl šogad.

Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē plānots rīkot 2016./2017.gada Pasaules kausa posma sacensības skeletonā un bobslejā divniekiem un 2017.gada Pasaules junioru čempionātu kamaniņu sportā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi