×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-17
Siguldas tramplīnlēcēju starts Vācijā

Ar Siguldas novada Domes atbalstu Sporta kluba „Lidojošais Slēpotājs” jaunās tramplīnlēcējas Līga Bērziņa un Elizabete Stankeviča piedalījās starptautiskās sacensībās Bad Freienvaldē (Vācija), kuras notika 7.un 8.novembrī.

Tramplīnlēkšanā uz k-60 m jaudas tramplīna Līga Bērziņa ieguva piekto vietu, aizlecot 48m un 51m (viņas personīgais rekords sacensībās). Elizabete Stankeviča ieguva trešo vietu, aizlecot abus lēcienus 52 m. Pirmo vietu ieguva Polijas pārstāve un otro – Igaunijas dalībniece.

Nākamajā dienā notika divcīņas sacensības otrā daļa – 5000m distance ar skrituļslidām, kur Elizabete Stankeviča ļoti sīvā cīņā, apsteidzot Igauņu meitenes, ieguva otro vietu kopvērtējumā, uzstādot labāko rezultātu starp meitenēm 5000 m, nobraucot 17 minūtēs un 16 sekundēs. Līga Bērziņa divcīņā palika piektajā vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi