×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-22
Siguldas pilsētas vidusskola iesaistās starptautiskā izglītības akcijā

20.novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinājās starptautiskās akcijas “Pasaules lielākā mācību stunda” noslēguma pasākums. Klātesošos uzrunāja UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas ģenerālsekretāres p.i. Baiba Moļņika, izglītības attīstības centra direktore Iveta Vērse, kā arī Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts sekretāra vietniece Evija Papule. Klātesošajiem tika pasniegtas pateicības par dalību akcijā "Pasaules lielākā mācību stunda".

Starptautiskajā akcija “Pasaules lielākā mācību stunda” no 28.septembra - 4.oktobrim norisinājās gandrīz 100 valstīs. Akcijas mērķi bija vienot bērnus un jauniešus, lai mācītos par ANO ilgtspējīgas attīstības mērķiem un līdzdarbotos to sasniegšanā.

Pasaules lielākā stunda Latvijā noritēja 59 Latvijas skolās, tai skaitā arī Siguldas pilsētas vidusskolā. Pavisam tika novadītas 139 mācību stundas 3182 izglītojamajiem. Latvijā pedagogi vislielāko uzmanību bija pievērsuši trīs ANO mērķiem – laba veselība, atbildīgs patēriņš un dzīvība uz zemes.

Pasākuma noslēgumā ikvienai dalībskolai tika uzdāvināta Pasaules karte kā atgādinājums, ka mēs visi esam daļa no Pasaules.

Akcijas materiāli ir pieejami mājas lapā http://www.skolas.unesco.lv/lv/pasaules-lielaka-stunda/.

 

Informāciju sagatavoja:
Vineta Šķestere – Buka
Ārpusklases darba organizatore

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi